IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Родни звезди на представяне на любимата терапия на Мадона

29 юни 2015 13 01

Елен Колева, Есил Дюран, Йордана Димитрова, Мадлен Иванова и Ева Кикерезова на изисканото парти на ПЕРСОНА

Снимка: Persona

Снимка: Persona

На изискано парти, естетика център Персона представи любимата терапия на Холивуд – Intraceuticals.

Гости, приятели и журналисти се запознаха отблизо с процедурата, представена от специалистите на Персона.

Процедурата на Мадона е любима на звезди като Виктория Бекъм и Наоми Кембъл, а от родните ни звезди Ирина Флорин и Елен Колева я използват от дълго време. Красивата и обичана актриса Елен Колева беше и сред специалните гости на събитието и модела, върху който се изпълни терапията.

След процедурата тя бе гримирана от топ гримьора Джулия Ангелова, която сподели с присъстващите и тенденциите в грима за този сезон.

„Гримът с една дума за този сезон е сияен“, каза Джулия – свежо лице, без цветен акцент върху устните, с коралови нюанси.

Специални гости на вечерта бяха певицата Есил Дюран, Мадлен Иванова – Best Body на Miss Summer International 2015 и Йордана Димитрова – Мисис България, а водещ на събитието – очарователната журналистка Ева Кикерезова.

Какво представлява на кратко терапията на Мадона: Терапията е мощен антиоксидант. Представлява интрадермално проникване с кислородна струя под налягане и хидратиране с 95 % чиста хиалуронова киселина и мултивитаминен комплекс. Революционното в технологията е, че позволява третиране върху долния и горния клепач и плътно в околоочния контур.

Веднага след процедурата кожата е дълбоко хидратирана и освежена. Всички природни съставки на терапията проникват дълбоко в дермата на кожата с помощта на наночастици.

Център по естетика Персона е създаден през 2014 г., където високо специализирани специалисти предлагат богата гама от процедури за активна, поддържаща и релаксираща грижа за кожата. Всички услуги се отличават с висока ефективност, безопасност и надеждност.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари