IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Козметични продукти за фитнеса

29 януари 2016 06 00

Как да изглеждаме добре и да сме във форма

Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

Пред съвременните жени изникват много желания за лични постижения, малко време да ги осъществят и почти никакво намерение да се откажат от целите си.

Сред големите лични победи безспорно стоят усилените тренировки и резултатите, които буквално се забелязват върху тялото.

Когато свикнем със спортния режим, пред съзнанието ни изниква друга мисъл – как да не жертваме красотата си, докато тренираме.

В крайна сметка, никога не знаеш кога и какво ще ти поднесе животът. Точно по тази причина събрахме на едно място задължителните козметични продукти, които всяка жена трябва да носи в своя сак за тренировки.

Ето кои са те:

1. Балсам за устни с цвят

Преди, след а понякога и по време на тренировка е желателно да използвате балсам за устни. Защото, кой не обича меките, хидратирани и пухкави устни както на вид, така и на усещане. Лекият цвят подчертава формата и ви помага да се сдобиете с естествено красива визия.

2. Дезодорант

В крайна сметка, фитнесът е място, на което сте отишли доброволно да се поизпотите малко. Имайте предвид, че другите посетители не са там с намерението доброволно да усетят миризмата. Използвайте дезодорант преди и след тренировка, за да не развалите доброто впечатление.

3. Сух шампоан

Сухият шампоан е един от най-важните козметични продукти, които задължително трябва да присъстват във вашия спортен сак, тъй като абсорбира излишния себум. По този начин със сигурност няма да се притеснявате дали прическата ви ще остане буквално във форма и след като тренирате.

4. Лента за коса

За да сте напълно сигурни, че прическата ви няма да се развали или да търпи промени по какъвто и да било начин, използвайте лента за коса. Така ще създадете граница и ще предотвратите навлизането на пот от лицето към косата.

5. Кърпички за почистване на грим

Една от най-големите грешки за красотата е тренирането с грим. Козметиката може да запуши порите и ще се наложи да се справяте със сериозни проблеми като зачервяване, раздразнение и поява на пъпки. Почистете добре лицето и няма да се налага да изпитвате дискомфорт под никаква форма.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари