IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как да бъдем красиви всеки ден?

13 август 2016 12 00

Няколко добри идеи за ежедневен ритуал

Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

Какво да направим, за да станем още по-красиви? Това е един въпрос, който всяка дама със сигурност си е задавала поне веднъж в живота.

Разбира се, отговорът не е еднозначен, но със сигурност е добре да знаете, че големите промени идват с малки стъпки.

Съответно, вместо да се подлагате на сложни и скъпи процедури, обърнете внимание на ежедневните навици и режим, които имате, свързани с красотата.

Представяме ви именно тези малки съвети, които променят всичко и задават стабилна основа на добра култура.

1. Използвайте извивачка за мигли

Извивачка за мигли със списала може да направи чудеса. Не забравяйте да комбинирате двете всеки ден, когато се приготвяте за излизане. Това е страхотен начин да отворите визуално очите, особено за моментите, в които не искате да слагате друг грим.

2. Терапия преди шампоан за косата

Дълбоко хидратиращите маски и балсами са чудесни, но е още по-добре, ако ги поставяте поне няколко пъти в седмицата преди да нанесете шампоан. По този начин хидратирате дълбоко корените и краищата, поставяйки добра основа за шампоана.

3. Масаж с четка на сухо

Да масажирате кожата с четка на сухо е страхотен начин с няколко ефекта. Невероятно е за редуциране на целулита и увеличава еластичността на кожата. Започнете от краката и продължете нагоре по цялото тяло като акцентирате специално на частите, които имат нужда от повече внимание.

4. Научете се на постоянен режим

Режимът за лицето променя съществено начина, по който гримът се нанася и колко е дълготраен. Почиствайте, хидратирайте и ексфолирайте кожата ежедневно, за да извадите на преден план естествената си красота и сияйна кожа.

5. Не пропускайте маските за лице

Дали ще се спрете само на маски за под очите или на цялостни такива – няма значение. Понякога кожата има нужда от леко „напомняне“ и подсилване с доза витамини и естествени съставки. Така ще си създадете здравословен навик, който ще ви прави по-красиви с времето.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари