IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как да удължим живота на маникюра?

3 септември 2016 10 45

Има начини да бъдем с красиви нокти по-дълго време

Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

Красивият маникюр определено изисква много грижи, усилия и отделено време.

Процесът по избиране на цвят, декорация и стил никак не е лесен, а след като вече сме решили този въпрос, идва моментът с дълготрайността.

Когато наистина харесваме ноктите и лака си, определено искаме да го задържим за по-дълго време.

Оказва се, че има как да постигнем това, стига да следваме няколко прости съвета. Изпробвахме и съставихме за вас оптималният наръчник за по-дълготраен маникюр.

Ето какво включва той.

1. Подготовка

Използвайте малко бял оцет върху памучен тампон и почистете с него ноктите, но преди да нанесете основа. Това ще премахне нежеланото и прекомерното омазняване върху ноктите.

2. Мярка

Не използвайте по-лесния начин да накиснете пръстите в малък съд с бял оцет, защото прекомерната и непремерена употреба ще изсуши ноктите и може да доведе до начупване и изтъняване. Имайте мярка.

3. Основа

Никога не пропускайте основата за нокти. Нанасяйте този продукт преди да се лакирате, защото в противен случай рискувате да страдате от проблем като меки нокти, начупване или твърде лесно огъване.

4. Топ лак

Топ лаковете са точно толкова важни за дълготрайността, колкото и лаковете за основа. Добре е да се спрете на продукт с повече блясък, а защо не и с гел текстура.

5. Масла

Винаги използвайте масла за кожичките около ноктите. По този начин ще предпазите краищата на пръстите и ще се радвате на красив маникюр.

6. Лак за нокти

Никога не разбивайте лака за нокти в китката на ръката. По този начин навлиза въздух в продукта и след нанасяне върху ноктите, ще се образуват балончета. За да предотвратите това, най-добре просто вземете шишенцето и го въртете между дланите си.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари