IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

3 трика за по-дълги мигли

27 ноември 2016 11 45

Как да постигнем страхотен ефект?

Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

Когато става въпрос за мигли, повечето дами ще се съгласят, че основната цел е да ги направим колкото се може по-дълги.

Разбира се, винаги можете да използвате изкуствени мигли, но тъй като основните тенденции за есен-зима 2016 са към естествен вид, най-добре да се съсредоточим върху триковете, с които визуално да измамим околните, а дори и себе си.

Представяме ви 3 от най-добрите трикове за по-дълги и обемни мигли.

1. Наслагване

Не става въпрос само за спиралата за мигли. Нанесете един слой, след това използвайте сенки за очи или дори пудра, с която да създадете основа. След това нанесете още един слой спирала за мигли. По този начин ще ги направите видимо по-дълги и обемни.

2. Играйте с цветовете

Това е специална техника, с която създавате илюзията за по-дълги и по-плътни мигли. Първо нанесете черна спирала за мигли по цялата дължина, а след това „минете“ само връхчетата на косъмчетата, но с тъмнокафява. По този начин създавате многоизмерен ефект, с който миглите ви оптически изглеждат по-дълги и гъсти.

3. Започнете отгоре

Всички нанасяме спиралата за мигли от долната страна на миглите, което е задължително. Но! Нанесете един пласт от горната страна на миглите първо, а след това два пласта отдолу. По този начин обхващате косъмчетата от двете страни, а това помага много при визуалните ефекти за удължаване и сгъстяване.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари