IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Топ 5: Идеи за грим през уикенда

8 декември 2016 08 00

Какво да опитате?

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Наближава уикендът, а вие вече организирате любимата си вечер с приятели.

Без значение къде точно ще отидете и колко души ще сте, има едно нещо, в което искате да се уверите – че ще изглеждате зашеметяващо.

Между запълнения график и динамичното ежедневие си открадвате няколко минути удоволствие, в които наум прехвърляте какво има в гардероба ви.

След като измислите какво да облечете, идва друга трудна част – коса и грим.

За да ви спестим време, селектирахме за вас вдъхновение не от кого да е, а от супермоделите. Ето какво можете да си откраднете като визия от тях:

1. Небрежно прибрана коса

Марго Роби определено знае как да изглежда страхотно – защо не вземем пример от нея? За целта, приберете косата си на леко небрежен кок и оставете два кичура около лицето. По този начин хем бързо, хем ефектно ще си решите проблема за уикенда.

2. Сияйно лице

Много пъти сме го казвали, но определено трябва да дадем пример със супермодела Девон Уиндзор. Най-красивото нещо в грима е сияйното лице. Ако постигнете този ефект, то значи сте положили най-важното в грима – основата.

3. Свободна и небрежна коса

Ако не искате да прибирате косата си, то оставете я пусната, но без да нарушавате основната тенденция за сезона – прическа, която да изглежда все едно сами сте си я направили. Разбира се, това не трябва да бъде за сметка на добрия външен вид. Разчитайте на небрежните, свободно падащи вълни.

4. Красиви вежди

Веждите действително са рамката на лицето и без тях, всички недостатъци ще изпъкват много повече. Не пропускайте да ги оформите и поддържате винаги. По този начин гримът ви ще има добра основа, върху която да бъде поставен.

5. Обемни букли

В случай, че небрежната прическа не се получава така, както вие искате, заложете на обемните букли. Те не просто ще създадат илюзията за по-плътна и голяма коса, но и ще внесат движение и усещане за мистичност.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 7 години )
Аман от бояджии! Пълно е с ученички, намазани с фон дьо тен! Запушени ***, изтощена кожа, липса на хигиена.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар