IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Какво червило е подходящо за празниците?

22 декември 2016 12 00

Заложете на красивата визия

Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

Коледа е само след няколко дни, определено сме заети да мислим за всякакви празненства, декорации и пазаруване на различни подаръци.

Но докато вече сте помислили за всичко и сте планирали каквото трябва, идва време да помислим за визията.

Избрали сте дрехи, но дори и най-красивата рокля не може да завърши външния ви вид така, както може гримът.

Време е да изберете актуален цвят червило, който да допълва вашите дрехи, а ето и тенденциите за сезона, между които да направите своя избор:

1. Слива

Драматичният цвят за устни е необходимост тази Коледа. Допълнете червило в този нюанс с лак за нокти в същия цвят. Това е подходящо, ако сте избрали да бъдете с бели дрехи.

2. Корал

Изведете забавната и игрива част от вашата личност с коралови нюанси. Те подхождат най-много на дами, които ще бъдат в празничната нощ в магнетично зелено.

3. Кафе

Коледа е най-доброто време, в което да заложите на нюанси, подсказващи за ароматна канела и кафе. Топлият оттенък внася доза уют в иначе студените празнични дни.

4. Червено

Добавете стил за секунди и пренесете коледния дух върху устните си с класическо червено. В зависимост от това дали събитието е през деня или вечерно, селектирайте съответно по-светъл и по-тъмен нюанс.

5. Пепел от рози

Излезте навън с разцъфнала красота, нанасяйки пепел от рози като цвят червило. Перфектната комбинация е с черна рокля, на фона на която нюансът ще изглежда още по-пленяващ.

6. Розово

Направете стилно изявление чрез устни в розово. В зависимост от тона на кожата, изберете между яркорозово, такова със златни пигменти, неоново или цвят фуксия.

7. Праскова

Това е червилото, което най-добре подчертава естествената ви красота, тъй като не е натрапчиво и ярко. Добре е да го комбинирате с тъмни дрехи.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари