IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дайте сила на красотата си!

11 септември 2017 07 40

Мисията за обединяване на наука и природа в името на красотата

Снимка: Лиерак

Снимка: Лиерак

Красотата като мисия изисква отдаване и симбиоза между дермокозметика и иновации в медицината. Така постигането на резултати и тяхното задържане е гарантирано.

Пионер в естетичната медицина във Франция, основател на Френското общество по естетична медицина и на първия медицински център за борба с целулита, създателят на Лаборатории Лиерак вярва, че още от създаването на марката през 1975 година, дермокозметиката е ефективна само когато съдържа много концентрирани и таргетирани съставки, заимствани от последните достижения в медицината.

Именно в името на красотата и за предлагането на оптимални решения за всеки проблем, лаборатории Лиерак работят в тясно сътрудничество с научни институти, университети, медицински центрове и дори с Френския национален център за научни изследвания.

Когато красотата не означава просто младост

Марката разкрива женската красота като освобождава жените от напрежението, свързано с идеята за възраст. Основният подход е идеята, че кожата не е враг, а начин да разкрием вътрешната енергия и сила.

Лаборатории Лиерак, специализирани в областта на фитокозметиката, дават инструментите, с които всяка жена да създаде собственото си уравнение за красота.

Продуктите на Lierac не се подчиняват на възрастови ограничения – всяка дама избира това, от което има нужда.

Тъй като знаем колко са важни съставките в козметичните ни продукти, трябва да отбележим, че Лаборатории Лиерак са отдадени на идеята да не използват парабени, петрохимически производни, фталати или други алергенни субстанции. Те разчитат на козметични продукти, създадени на базата на активни молекули с растителен произход.

Петте причини, поради които Лаборатории Лиерак са уникални по рода си, са:

- Пионер в революционната дермокозметика

- Постоянен стремеж към иновации

- Оптимално високи дози активни вещества

- Уникално чувствено изживяване

- Нова концепция за женственост и красота

През борбата с бръчките, слънцезащитата, загубата на еластичност, неравномерния тен и дехидратацията, Лаборатории Лиерак предлагат целенасочени решения за специфичните проблеми на всяка жена.

От една страна, Лаборатории Лиерак черпят вдъхновение от биологията, за да вникнат надълбоко в механизмите на кожата, а от друга – от естетичната медицина, която включва дерматология, регенеративна медицина и други области в напредналата наука.

Марката Лиерак е създала пълноценна екосистема за постоянни иновации, базирана на интегрираната й научна лаборатория и сътрудничества й с най-големите научни центрове. Формулите и активните текстури на продуктите водят до незабавни резултати, а експертните дермоестетични технологии оптимизират постигнатия ефект за видимо по-млада и сияйна кожа.

Терапиите действат в дълбочина, възстановявайки и предотвратявайки физиологичните изменения на кожата като дълготрайно заличават белезите на стареене от лицето и тялото.

Част от продуктовите линии на марката можете да разгледате в нашата галерия.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари