Всички сме виждали и знаем, че една прическа може да промени цялостния изглед на една жена. Дори една незначителна промяна като добавяне на бретон може да ни направи да изглеждаме като съвсем различен човек. За съжаление, понякога експериментите с косата водят до ефект с обратен знак. Днес ще обърнем внимание на грешките с прическите, които добавят години във възрастта ни и ни състаряват визуално.

Ето кои са те:

1. Прав път

Да промените пътя на прическата си е много добро нещо, което можете да правите от време на време, защото по този начин ще предотвратите появата на плешиви петна в по-напреднала възраст. Въпреки това трябва да отбележим, че правият път добавя години във възрастта и ни кара да изглеждаме по-стари.

2. Изправяне на косата

Често се оказваме в ситуация, в която каквото и да опитаме, перфектно правата ни коса ни стои най-добре. Без значение как се харесвате най-много, трябва да имате предвид, че правата коса състарява. Компромисен вариант е да добавите къдрици в краищата.

3. Гладка опашка

Много стилна прическа е красивата конска опашка. Ако искате да изглеждате по-големи, най-добре пригладете косата плътно по главата.

4. Висок кок

Когато става въпрос за официални прически, обикновено първото, което изниква в съзнанието ни, са високите кокове. Превърнали се в символ на стил, тези прически добавят нещо повече от лукс във визията ни.