IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Есента идва с косопад? Не и за мен!

26 октомври 2018 15 00

Как да се справим с проблема и да заздравим косата?

Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

Косата винаги е била едно от най-големите богатства на всяка жена. По същия начин възприемам и моята доста дълга и много къдрава коса.

Постоянно полагам всякакви грижи за нея и тя ми се отблагодарява с по-здрав и сияен вид.

Тъй като съм естествено къдрава, сресването е изключително трудна задача, която изисква много време, търпение и преди всичко – нерви.

Но аз съм готова на всичко за нея, защото няма нищо, което да действа по-добре на самочувствието ми от красивата коса.

При цялата тази любов и силна връзка, която имаме двете, можете да си представите в какъв ужас изпадам всяка пролет и есен, когато традиционно е времето на сезонния косопад.

Не стига, че трудното сресване ме лишава от голям брой косъмчета от главата, а и есента идва с този „подарък“, който ме кара искрено да изтръпна.

Разбира се, гледката след всяко сресване не е нещо, което мога да понеса, затова стремглаво се втурнах да събирам своите оръжия под формата на продукти за коса, с които да спечеля войната със сезонния косопад.

Така събрах на едно място изпробвани от мен продукти, с които се справям със сезонния косопад и не просто не се разделям с нищо, но и подсилвам косата.

Ще ви дам да надникнете в козметичния ми несесер и ще ви представя следните ми оръжия.

1. Phytocyane – серум за лечение на косопад за жени

Серията на Phyto Phytocyane е създадена да задоволи нуждите на дами, чиято коса е склонна към изтъняване. Продуктът съчетава най-доброто от програмите против косопад и същевременно стимулира растежа. Лично аз усещам косата си по-енергизирана, плътна, обемна и устойчива, а косопадът спира. Ако се зачетете в състава, ще откриете екстракт от гроздово семе, комбинация от гинко-билоба и аминокиселини, които стимулират растежа на косата. Аз използвам серума като интензивна терапия през есента и пролетта по 1 ампула 3 пъти седмично за един месец. През останалото време на годината си избирам два месеца, през които нанасям 1 ампула седмично.

2. Phytocyane – шампоан против косопад за жени

Тъй като най-добрите резултати идват от цялостна терапия, към серума аз използвам и шампоан против косопад. Той отново е с активни растителни съставки, които възстановяват жизнеността на косата. Концентрираната формула е за по-жизнена, плътна и красива коса. Аз лично мия косата си до три пъти в седмицата, като всяко измиване над този брой изсушава скалпа.

3. PhytoLium® – енергизиращ шампоан против косопад

Това е другият шампоан, който използвам в комбинация със серума. Той отново е с растителни съставки и доказано действие, но най-важната му роля е, че подготвя скалпа и косата за прилагането на серума PhytoLium®4, като с това удължава и ефекта му. Като действие продуктът се концентрира върху ревитализиране и енергизиране на косата, стимулиране на космените луковици и укрепване на скалпа. След неговото използване усещам косата много по-жизнена и значително по-силна отпреди.

4. PhytoLium4® – серум срещу обилен и постоянен косопад

След като подготвим скалпа и косата с PhytoLium® енергизиращ шампоан против косопад, идва време за серума. Той е истинско оръжие, тъй като реално е първата формула против косопад, която удължава живота на косата. Действието му е да предпазва фоликуларните клетки благодарение на 4 патентовани съставки. Реално беше интересно, когато разбрах, че средната продължителност на живота на косата е 25 цикъла, като всеки от тях е приблизително от 3 години. Когато страдаме от косопад тези цифри са значително по-малки. Така серумът възстановява нормалната продължителност на живот на косата и средната дължина на всеки жизнен цикъл. Забавя косопада, стимулира растежа на косата, сгъстява я и удължава нейния живот.

5. Phytologist 15 – комплексна терапия против косопад

Когато косопадът е налице, това е сериозен проблем, който изисква сериозно решение. Така комплексната терапия против косопад е единствената терапия, която въздейства едновременно върху 15 биологични фактора, които влияят на косопада и растежа на косата. Това е новото поколение грижа, а иновативната формула е с 99% естествени съставки като екстракти от какао, байкалска скутелария, индийска тинтява, ботанически стволови клетки от глобулария и етерични масла. След тримесечно приложение на серума, клинично изследване показва растеж на 5942 нови косъма. Терапията е подходяща за всички видове косопад, както за жени, така и за мъже.

6. Phytologist 15 – енергизиращ шампоан против всички типове косопад

Това е третият шампоан, в който аз откривам съюзник в борбата срещу косопада. Той е идеалното допълнение към серума против косопад Phytologist 15. Той подготвя скалпа за терапията със серума, а растителните активни съставки са с максимална ефективност и нежна грижа. Активните съставки са какао, гуарана, червени водорасли и хвощ. Продуктът не съдържа сулфати, силикони и парабени, а косата е освен нежно измита и подсилена, защитена и уплътнена.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари