IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тайните на красотата: Как почиства лицето си Хайди Клум?

31 октомври 2018 06 00

Вижте нейния изненадващ метод, който е и много евтин

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

45-годишният супермодел Хайди Клум впечатлява не само със стройната си фигура, но и с перфектната си кожа. Разбира се, тя използва различна козметика за лице, но си има една малка, но и в същото време евтина тайна за почистването му.

За грижата за лицето тя използва бебешки шампоан.

На пазара има огромно разнообразие от козметика за тази цел – от обичайните миещи гелове до хидрофилни масла. Напредъкът в технологията прави възможно марките да изкарват все повече и повече неочаквани продукти.

Някои обаче предпочитат класиката и избират за себе си средства, доказани с времето. И Хайди е от тях!

Не е необичайно възрастни да използват бебешките шампоани. Те са едно от най-добрите средства за деликатно почистване на скалпа. Често използваме и козметика като бебешките кремове за подхранване на кожата на ръцете.

Какво издава формата на ноктите ви?

Една икона сред жените и парфюмите

Въпреки това, фактът, че можете да използвате шампоан за почистване на лице не е толкова широко известен.

Може би има основателна причина за това – козметиката за деца обикновено не съдържа вредни вещества и е предназначена специално за деликатна кожа. Освен това всеки козметичен продукт за деца преминава много тестове, което намалява риска от неприятни последици до нула.

Хайди Клум споделя пред HelloGiggles, че първоначално започнала да използва шампоан като почистващо средство по съвет на лекаря си. Той ѝ препоръчал да опита този метод, когато имала оплаквания от очна инфекция. Впоследствие оценила предимствата и продължава да залага на него.

Кой е най-подходящият сезон за грижа за тъмните петна?

Формата на устните разкрива личността ви

Автор на статията:
Галина Чолакова

КоментариКоментари