IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Гърди на кредит – колко струва красотата за едно момиче?

24 януари 2019 09 30

Разказва Кристин Каменова, взела заем за импланти

Източник: Facebook

Източник: Facebook

Тя е млада, красива, но въпреки това е решила да подобри външния си вид. Кристин Каменова, която е известна със своите видеа във интернет пространството, има екстеншъни, изкуствени мигли, филъри в устните, силикон в гърдите, но иска още подобрения. Защо е взела кредит за поставянето на още силикон в гърдите и как това ще промени нейния живот, разказва самата тя пред Bulgaria ON AIR.

„Това, че съм известна с гърдите си дефакто ми помага да популяризирам своите предавания“, казва момичето и изтъква, че за момента влогърството е основната ѝ работа, като за издръжката разчита още на майка си и гаджето.

Кристин си е поръчала двойно по-големи гърди от сегашните и много се вълнува. „Вече е подсигурена сумата за операцията ми, която ми предстои съвсем скоро, до броени дни. Нямам търпение, даже броя всеки ден, който ми остава. За мен това е голямо нещо“, разказва тя.

„Аз ги (гърдите) имам в изобилие, но все нещо е недостатъчно. Аз съм жена, която е супер критична към себе си“, коментира още русокоската, която е проучила всичко около интервенцията, най-вече дали тяхната тежест ще се отрази зле на малкото ѝ кръстче.

„Поръчахме импланти от чужбина – най-висок клас. Когато сложиш 1000 куб. силикон, те ще тежат като 500, ще са по-леки“, каза още момичето и изтъкна, че иска да ѝ сложат 2 000 кубика силикон в бюста.

Каменова посочва, че няма да тегли друг кредит, защото се надява инвестицията да ѝ се възвърне.

„Ще ми се налага да нося корсети и други работи, но мен това не ме притеснява, защото аз съм ги носила и при първата си операция“, допълва тя. По думите ѝ, всяка жена трябва да има стегнат бюст и да изглежда добре.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари