IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Новият хит в красотата: Ламиниране на миглите

27 май 2019 11 30

Какво трябва да знаем?

Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

Какво представлява процедурата?

Ламинирането на мигли представлява тяхното трайно извиване за определено време. Процедурата е напълно безвредна за миглите ни, като не се поставят допълнителни косъмчета върху клепачите. При процедурата се удебеляват, извиват, заздравяват и леко се удължават естествените мигли.

Ламинирането на мигли може да бъде съчетано и с тяхното боядисване. Използват се специални бои или къни за мигли, като обикновено се оцветяват в кафяво или черно. По този начин миглите придобиват дълготрайно желания цвят, обем и плътност. Резултатът се запазва от няколко седмици до няколко месеца и погледът има естествен вид.

За постигане на дълготрайно извити мигли се използват различни серии ламиниращи продукти. В техния състав влизат различни витамини, подхранващи масла, пептиди и кератин. Обикновено се използват шаблони (прозрачни силиконови подложки) за извиване на миглите в зависимост от тяхната дължина.

Как да се грижите за кожата преди и след тренировка?

Многоцветен маникюр: Хит за пролет-лято 2019

Колко време отнема?

Времетраенето на процедурата по ламиниране на миглите е около един час. Единственото условие за дълготраен резултат е третираните мигли да не се мокрят 24 часа след манипулацията. Първата процедура обещава до 30% повече обем.

Какъв е ефектът?

Ефектът на изразителни и извити мигли се запазва 6-12 седмици като няма нужда от специални грижи и предпазване. Това е друга основна разлика с методите по поставяне на изкуствени мигли. При тях се спазват специални изисквания за поддръжка на миглите, за да се запазят косъмчетата по-дълго. Можете спокойно да спите в удобната си поза, да миете лицето си, да плувате, ползвате сауна и парна баня, да спортувате и т. н.

При процедурата миглите стават по-здрави, по-красиви, по-блестящи. Засилва се растежът им. Удължаването и увеличаването на обема се постигат естествено, без добавяне на косъмчета. А когато искате още по-изразителен поглед, можете да ползвате спирала. Процедурата е особено подходяща при прави, светли, руси и увредени мигли, както и ако просто искате да подчертаете допълнително естествените си мигли.

Още по темата можете да прочетете в puls.bg

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари