IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как да изберете спирала за лятото?

25 юли 2019 14 30

Трябва да се премахва лесно

IStockphoto

IStockphoto

Много жени не ползват голямо количество грим през лятото. За да изглеждат по-естествено и да не им се размазва лицето в горещините, повечето залагат само на червило и спирала.

Ако имате спирала, оставете я настрана и си купете нова. Тя трябва да е специално за сезона – с по-лека формула и да издържа на влага и вода.

Ето за какво да внимавате при избора на спирала през лятото:

По-естествен вид

Всяка жена иска да има дълги и обемни мигли. Това може да бъде постигнато с добавянето на изкуствени косъмчета и качествена спирала. Някои променят до такава степен миглите, че те изглеждат все едно са пластмасови. Ако искате да имате по-хубав вид, не прекалявайте с нанасянето и търсете такава, която придава обем, но същевременно не променя естествения вид.

По-издръжлива

През лятото времето е по-влажно и се нуждаете от продукт, който издържа на метеорологичните условия. Така няма да ви се налага да бършете с кърпичка или тампон размазаното около миглите.

Източник: IStockphoto

Лесно нанасяне

Дори и да не ползвате често спирала, няма нищо трудно в нанасянето ѝ, стига тя да е качествена. Някои по-евтини варианти са твърде течни и при „боядисването“ на миглите се получава цапане по клепачите. Заложете на спирала, която се нанася лесно и съхне бързо. Така няма да „минавате“ след нея за заличаване на следите.

За по-свежо лице – хидратираща терапия

Водоустойчива, но не за всеки ден

Както казахме, добре е спиралата да не се размазва в горещините. За целта може да си вземете водоустойчива, но не бива да я носите всеки ден, а само по специални поводи. С нея може да бъдете неотразима на плажа и басейна, както и на някой купон на плажа. Дори и да попадне вода по очите ви, тя остава невредима, но това има своята цена. Продуктът е пълен с твърде вредни съставки и не бива да се премахва с обикновен лосион за почистване на грим. Освен това може да раздразни деликатната кожа в тази област на лицето.

Каквато и спирала да си вземете, не забравяйте почистването на грима от лицето в края на деня.

Грим трикове: Как оптически да уголемим очите?

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари