IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Браво, момиче! Beauty вдъхновение с Кристен Стюарт

4 септември 2019 09 00

Когато си го можеш!

Снимкa: Reuters

Като жена винаги съм се визхищавала на силните представителки на нежния пол. Къде защото вдъхновяват, къде защото правят неща, които самата аз не бих се осмелила.

Тук далеч не става въпрос само за позиции и характер, става въпрос и за модни и козметични тенденции.

И докато разглеждаме кои дами са се представили страхотно на червения килим на Филмовия фестивал във Венеция, една жена директно ми влезе под кожата.

Не само заради изключителния тоалет на Chanel, с който се появи (а кой е толкова луд, че да не обича Chanel?), ами и заради смелостта за грим.

Кристен Стюарт

Да, говоря ви за Кристен Стюарт. Актрисата – бунтарка редовно демонстрира, че не ѝ пука за стереотипите или какво ще кажат хората за нея, а даже напротив – интересува я само как се чувства и често дори провокира своите критици.

И на тези жени им личи отдалеч. Защото beauty вдъхновнието днес идва с една тенденция за опушен грим в червено с издължени краища, която не просто, че не стои на всеки, но и не всеки има смелостта да я приложи.

И така си седя аз, гледайки страхотната техника на преливане между черно и червено и се надявам някой ден да имам на първо място повод, а на второ място смелост да се реша и да оставя класическата очна линия, за да сложа малко този rock and roll в погледа си.

Докато този момент дойде, мога да кажа само едно - „Браво, Кристен, браво, Стюарт!“

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари

Ана ( преди 4 години )
Винаги съм харесвала Кристен Стюарт. Като актриса е различна от многото актьори в Холивуд. Стилът й на игра е индивидуален и особен. Като личност е много силна жена. Такива хора често не се харесват на масовия зрител, а и на някои представители на филмовия бизнес.Аз също съм на мнение, че визията й във Венеция беше блестяща.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Пен ( преди 4 години )
ХАХаха "Beauty" вдъхновение...... Ех ,че прости журналистчета....
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар