IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

4 идеи за маникюр, актуални през зимата

6 декември 2019 18 00

Пъстрите дизайни остават на заден план

Istockphoto

Есента постепенно си отива, за да даде път на зимата. А с това топлите цветове и по-пъстрите маникюри отстъпват мястото си на по-студените дизайни. Следвайки линията, която се наложи още от лятото, и през този сезон ще са актуални ноктите в неутрални цветове.

Както всяка година, няма как да пропуснем тематичен маникюр с елфчета, елхички, снежинки и всякакви други коледни мотиви. Разбира се, в него различните нюанси на червеното, синьото и зеленото ще присъстват задължително.

Предлагаме ви 4 идеи за маникюр, които ще са актуални тази зима:

„Пастелни“ нокти

Също както по-естествения грим, ноктите не бива да привличат твърде много внимание. Пастелените цветове бяха модерни лятото, но без проблем може да ги пренесем в зимата. 

Тези нюанси придават нежност и същевременно са стилни, което ги прави предпочитан избор както за специален повод, така и за ежедневието. 

Трицветен френски маникюр

Ноктите само с една бяла лента са твърде скучни. Ето защо може да експериментирате с още два цвята. Новата техника става все по-популярна. 

Може да си поставите три вида ленти на върха на ноктите или да разделите плочката по-различно – да поставите основа, след което по-дебела лента в друг цвят на върха и до нея по-тънка. 

Различни нюанси на червеното

Червеното си е класика. Но за да не сте еднообразни всяка година, освен основата в този цвят, може да ползвате и други тенденции от сезон есен/зима. 

След като поставите червена основа, може да си сложите надписи, перлички, както и други дребни елементи като точки и геометрични фигури. Ако обичате омбре ефекта, съчетайте червеното с бяло и още един цвят.  

С брокат и снежинки

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Isabell (@isi_nails) на

Всяка жена трябва да има поне един лак с брокат за по-специални случаи. Със сив и златен може да си направите празничен маникюр, с който няма да останете незабелязани. 

Дали френски маникюр с брокатена лента или нюд тонове, върху които сякаш „валят“ снежинки, вие избирате. Може да си купите и специални шаблони, чрез които с помощта на печат да поставите на ноктите различни коледни мотиви, които да съчетаете с брокат. 
 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари