IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Марин от Стар академи: Бих се забавлявал една вечер с Галя от Каризма

22 юли 2005 09 38

Напълно заслужено, давайки всичко от себе си, най-младият талант Марин успя да грабне симпатията на хората.

Марин от Стар академи: Бих се забавлявал една вечер с Галя от Каризма

Напълно заслужено, давайки всичко от себе си, най-младият талант Марин успя да грабне симпатията на хората. С обезоръжаваща скромност победителят сяда срещу мен. Талантлив, млад, богат, известен... и доста уморен. Само че по онзи приятния начин, когато умората е комбинирана с усмивка от добре свършената работа.

Докато по време на интервютата с другите таланти пред офиса се тълпяха ученички, чакащи възможност да получат автограф, този път атаката е вътрешна. Сякаш всички секретарки са полудели, защото вместо да си вършат работата, те пърхат около Марин, обяснявайки колко големи фенки са му всъщност.

Хората започнаха ли да те отегчават вече. Да ти искат автографи и да се снимат с теб?

Не, не ме отегчават в никакъв случай. Просто се уморявам... сигурно защото не съм спал.

Имаше ли някаква тайна с която успя да спечелиш? Някаква тактика?

Не, нямах тактика. Просто пях. А за хората... мисля, че те ми се кефиха, защото и аз се кефих вътре много. Просто обичам да се забавлявам, а не да съм някакъв заспал, както бях в началото.

За какво ще похарчиш всичките тези пари... все пак това са 150 хиляди?

Ще си купя къща и кола за баща ми.

Обадиха ли ти се стари отдавна забравени приятели в момента, в който стана известен?

Хора, които са ми приятели, винаги могат да ми се обадят. Те го знаят много добре. Хора, които не са ми приятели, просто не ми звънят.

Голям фен си на Елвис. Познаваш ли Цецо Елвиса?

Да, запознахме се в Албена. Много голям пич. Не предполагах, че е толкова готин.

В анкетата за сайта на академията те питат с какъв стил би се оприличил. Ти си написал „техно“. Как по точно... слушаш техно или...?

Не, така си определям живота. Много здрав, бърз и разбиващ ритъм.

Допадна ли ти възможността да пееш Азис. Как си с чалгата? Би ли пял Азис, ако имаше избор?

Абсурд. Не ми допада неговото творчество. Песните са му много хубави и той е много добър изпълнител, но самият стил не мога да го трая. Не бих го пял, защото не ми подхожда на характера, на визията. А и нямам силикон по себе си.

Коя беше най-гадната песен, която ти се наложи да изпълняваш? Или тази която изпълни с неохота.

„Анджелика“. Заради автора й Стоян Захариев. Постъпката му на концерта не ми хареса. Направи се на интересен. Иначе нямам нищо лично към него. Сега намразих тази песен заради автора й.

Усещаш ли се променен? Вече си богат и известен.

Чувствам се готов, за да се подготвям (вероятно за истинската звездна кариера, бел. ред.).Рядко се съгласявам с приказките на Ивайло, но тогава беше прав, че, който и да спечели, излиза със 150 хиляди напред пред останалите. Нищо повече. Хората ми говорят :“Ето сега си богат“. К\'во съм богат? Сега, като купя кола и къща, и край.

Мацките завъртат ли се около тебе вече? Имаш ли интересни оферти?

Като си говорим за мацки, ако знаеш каква минава по улицата... Ами, не съм ходил още по купони, но честно казано точно сега предпочитам малко тишина, за да си почина... От до-о-о-оста време не съм имал възможността да остана сам някъде.

С коя поп изпълнителка би направил дует?

Не съм мислил по този въпрос... Не знам.

А с коя поп изпълнителка би споделил една вечер за забавления? Не за работа, а за веселба.

С Галя от „Каризма“ на 100 процента (без да се замисля – бел. ред.).

Изглежда Ивайло не е много доволен от това, че ти спечели. Усети ли негативно отношение от негова страна. Все пак той, мисля , че беше сигурен, че ще спечели.

Той просто е самоуверен. Това му е в характера. Не го е яд на мен, просто го е яд, че не спечели. Той просто не смяташе за възможно, че някой друг може да спечели. Това веднага си пролича навън. Той смята, че спрямо него са постъпили несправедливо.

Ти имаше ли чувството, че може да си ти например?

Знаех, че е възможно и го исках много силно. Мисля, че напреднах доста в академията. За мен е много важно да представя България в Кан. Сигурно защото съм патриот и защото не исках точно Ивайло да представи България там.

Имаше ли момент, в който усещаш, че полудяваш и искаш да си вземаш нещата и да напуснеш?

Много пъти. Не само при мен. Сигурно при всички е било така. Много ми докипя, когато на първите два лайфа имах проблеми с техниката и излезе, че пея фалшиво, а всъщност не пях фалшиво.

После разбрах, че е било, защото съм бил неуверен. Когато си неуверен, излиза, че пееш фалшиво. Третия път, когато трябваше да си избираме песните, аз си избрах любимата ми песен „Unchained Melody“ на Елвис. Тогава си казах: „М**** му, ако не я изпея както трябва – излизам“. И успях.

Как се справяше със стреса в къщата? Не ти ли се искаше понякога да се сбиеш с някого?

Искаше ми се. С един конкретен човек.

Ивайло?

Да. И на него между другото му се искаше да се сбием. Но той нищо не можеше да направи. Дори да му стискаше. Просто няма да има бой. Няма шанс.

Кое от момичетата ти хареса най-много?

Мариела.

Разбра ли, че тя се снима за "Плейбой"?

Разбрах. Не съм я видял още. Няма и да я видя.

Защо?

Една от десетте божи заповеди. Не пожелавай жената на ближния. Дани ми е много добър приятел. Пък и още нямам 18.

Е..., хайде сега...

Е, ще ги видя. Определено ще ги видя (смее се).

Кое те спря да станеш интимен с някоя от участничките?

Не съм мислил за такива неща вътре. Но имаше едно страхотно червенокосо момиче от балета на Алфредо. Ние обаче нямахме право да говорим с тях. Откакто съм излязъл, не съм я виждал. Нямам време.

Имаш ли си гадже?

Не.

Ти успя да направиш някаква жестока диета. Взимал ли си някакви лекарства или медикаменти?

Свалих 17 килограма, но не съм взимал нищо. Четири дена само пих „Златно Чудо“ номер 14, но това е мед с някакви билки. Можех да сваля много повече. Можех да сваля 30 килограма, но си хапвах доста. Моят метаболизъм е много бърз. На една тренировка свалях 2 килограма и половина.

Продължаваш ли да тренираш?

Да със Сия (треньорката по фитнес в Академията, бел. ред.)вече сме се уговорили. Докато не направя перфектно тяло, няма да се откажа. Продължавам и уроците при Алфредо (хореографа на „Стар академи“, бел. ред.).

КоментариКоментари