IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как се сваля Ирина Шейк

7 декември 2011 06 30

Прелестната рускиня се съблече за рекламата на козметична марка и даде малко съвети за мъже в GQ

Снимка: Germaine De Capuccini

Снимка: Germaine De Capuccini

Божествената Ирина Шейк изобщо не е от срамежливите и това може да бъде потвърдено от десетките й изяви, включващи най-вече едно подробно и задълбочено показно на красивото й тяло.

Сега тя го направи отново, като този път причината е новата рекламна кампания на козметичната марка Germaine De Capuccini.

Руската секс бомба свали всички дрехи за една очарователна сесия, имаща за цел да промотира новата серия на английската марка, включваща продукти за почистване на кожата, различни тонери, ексфолианти за тяло и анти-ейджинг кремове.

Фотографиите имат за цел да внушат благотворното влияние на различните природни съставки в козметиката и не е изненада, че виждаме Ирина сред една прекрасна и релаксираща спа-атмосфера в някои от квалитетните тропически ресорти.

Едновременно с това, госпожица Шейк даде и едно доста любопитно интервю за GQ. Вижте какво споделя тя за...

За това каква би била идеалната първа среща: „Само не ме водете на пазар. Обичам да пазарувам сама. Това отнема време и обичам да знам, че никой не ме притиска или кара да бързам. Когато съм в Ню Йорк обичам да обикалям из магазините за винтидж стоки, а когато съм в Лондон, обожавам да ходя в Selfridges. Също така, не ме карайте да играем видео игри. Момичетата имат несломим дух за победа!"

За повратната възраст 25 и вкусът й за мъже: „Хората не ме търсят, защото вечно съм заета... или може би защото се страхуват. Но аз съм обикновен човек. Просто нормално момиче, което ходи по улицата. Обичам интелигентните мъже, които са добре образовани и интересни и, с които можеш да водиш качествен разговор. Ако притежаваш тези черти, изобщо няма да ти се наложи да чакаш на опашката."

За това какво трябва да носи един мъж на първата среща: „Англичаните са много елегантни и носят стилни костюми. Но, не се стеснявайте да покажете своята индивидуалност."

За това каква кола трябва да кара един мъж: „Ламборджини Авентадор и е в играта."

За най-големите модни грешки на мъжете: „Най-лошото нещо, според мен, са загащените високо панталони."

За съвета й относно избора на ресторант: „Обичам японска кухня. Любимите ми ресторанти са Nobu и Cipriani. Не съм от хората, които излизат за да пият. Всички си мислят, че понеже съм рускиня, би трябвало да обичам водка, но в действителност изобщо не пия."

За най-странния подарък, който е получавала от фен: „Някои фенове са ми изпращали пари. Имаше един тип, който ми носеше цветя в продължение на 6 месеца. А аз си мислих: Ало, ти наред ли си?" :)

Най-вероятно не е, защото си е изгубил ума по Ирина. Внимавайте да не се случи и с вас, след като влезете в галерията...

Автор - снимка

КоментариКоментари