IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Доброто момиче Селена може да бъде и много секси

11 ноември 2013 11 30

След критиката на младата си колежка Лорди, че не е женствена, Гомес засне фотосесия, за да докаже точно обратното

Снимка: сп. Flaunt

Снимка: сп. Flaunt

Наскоро новозеландската певица Лорди (Lorde) нарече последната песен на Селена Гомес – Come And Get It – антифеминистка, а самата брюнетка „неженствена“. И ето че 21-годишната Гомес доказа, че колежката ѝ не е права. В нова фотосесия за сп. Flaunt бившата половинка на Джъстин Бийбър позира по бельо, с нова прическа с бретон и изглежда крехка, красива и нежна като цвете.

В медията Селена споделя следното: „Това не е феминизъм. Лорди не подкрепя жените. Това е истинското ми мнение и бих ѝ го казала лично, ако я срещна.“

Новозеландката обаче не спря с изказването си за Гомес, а взе на прицел и други звезди, изгрели благодарение на „Дисни“. Пред GQ's Q Blog 17-годишната певица сподели: „Разликата между мен и тези деца е, че аз съм израсла в нормална среда, ходила съм на партита и имам опита. Не съм от тези, които искат да внушат в поведението си: Вижте, аз съм скапано куку“, като думите ѝ бяха насочени към звезди като Майли Сайръс, Селена Гомес и т. н.

Лорди веднага бе атакувана от Ше Лойд и Джо Джонас за изказването си, но на девойката хич не ѝ пука. „Имам висок морал и собствено мнение за поп музиката и искам да изразя това, което публиката би оценила“, каза наскоро тя пред MTV.

Пред сп. Flaunt Селена издаде, че осъзнава грешките си в миналото и не се отрича от тях „Очевидно съм направила доста грешки, защото съм човек и минавам през всичко това. Смятам, че грешките на един човек в миналото са това, което го прави човека днес“, сподели брюнетката.

Във фотосесията Гомес изглежда доста далече от образа на „момиче на Дисни“. Впечатление прави косата ѝ, която тя не е отрязала, а просто е сложила перука. Актуалната прическа боб с бретон прави певицата по-възрастна, но и много женствена. А черното, дантелено бельо, с което позира, показва, че тя отдавна не е девойче, а вече е млада жена.

Снимките са дело на Аманда де Кадент и можете да ги видите в галерията ни.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари