IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Никол Шерцингер: Нося лъвицата в себе си

27 ноември 2013 08 20

Певицата преживява болката от раздялата с Люис в студиото и смята, че тежките моменти я изграждат като личност

Снимка: сп. Wylde

Снимка: сп. Wylde

Тя отдавна вече не е част от групата Pussycat Doll, но признава, че държи котката в себе си. Никол Шерцингер показва много сексапил и женска увереност в новия брой на сп. Wylde. Дамата не определя себе си като лъвица или тигрица, но споделя, че котешкото у жената я прави силна и уважаваща себе си.

„Вместо феминистка, аз съм фелинистка (в смисъл, че обича котки – игра на английските думи feminist и feline-ist). Всеки има в себе си едно котенце. Когато мисля за това, виждам жена, която израства, знаейки коя е и обичайки и приемайки себе си. Освен това тази жена е безстрашна – лъвицата в нея е готова да преследва това, което тя иска и я кара да продължава напред“, сподели звездата.

„Това имам предвид като казвам, че съм „фелинистка“ – човек, който обича и приема себе си като жена, като момиче“, добави дамата.

И тя наистина изглежда уверена и безстрашна, облечена в секси черни дрехи, които наподобяват кожени.

Никол разкри още, че работата ѝ помага да се справи с болката от раздялата с Люис Хамилтън.

„В момента съм отдадена на работата – правя музика за себе си и преживявам някакви неща, но е точно каквито хората си мислят. Не знам какво точно правя, но го правя от егоистични подбуди, като терапия. Не заради радиокласациите, не да бъда номер едно, а защото това е моят начин да изкарам тези емоции от раздялата. За мен е, а не за индустрията“, категорична е Шерцингер.

Никол е уверена, че има и нещо позитивно в болката ѝ, защото тя става по-силна и се изгражда като личност. „Не може да бъдеш безмилостна и безстрашна котка, ако минаваш само през хубави неща в живота си. Тези моменти на болка те изграждат като характер и те правят по-силен“, повтори още веднъж звездата.

Освен в сп. Wylde, може да видим Никол и в новия брой на сп. Fabulous. В него Шерцингер отново залага на черното, но пък котешката ѝ страна е някак скрита, тъй като в кадрите си партнира с голямо черно куче.

Вижте кадри от двете фотосесии на безстрашната Никол в галерията ни.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

nana ( преди 10 години )
tia si e za sebe si ,az sam si az , i obi4am liubimia si maj BOKO
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар