IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ема Стоун: Да работя с Уди Алън е ужасяващо

19 юни 2015 10 01

Чаровната актриса позира за списание WSJ Magazine

Снимка: WSJ Magazine

Снимка: WSJ Magazine

След по-малко от месец по кината ще се появи нов филм с участието на прекрасната Ема Стоун. Номинираната за „Оскар“ актриса („Бърдмен“) ще участва отново във филм на режисьора Уди Алън, а именно в проекта „Irrational Man“. Там тя ще си партнира с Хоакин Финикс.

Именно новата ѝ роля е причината Ема да застане на корицата на списание WSJ. Освен снимки на 26-годишната талантлива звезда, в изданието се помества и интервю с нея. Ето и какво споделя мис Стоун:

За работата си с Уди Алън (във филмите „Магия на лунна светлина“ и „Irrational Man“): „Това е ужасяващо. Той не прави каквито и да е репетиции. Ти дори не може да задаваш въпроси за характера ти, защото той ще ти отговори: „Знаеш, че това е филм, нали?“.

За хакерските атаки над Sony Pictures и за това как е реагирала, когато са публикували телефонния ѝ номер и нейния електронен адрес: „Направих едно от най-лошите неща, защото реагирах прекалено бързо. Когато получавах всички тези имейли от хора, които не познавам, се чувствах затрупана и реших да изтрия всичките си електронни писма. За около 30 секунди изтрих хиляди имейли, някои от които пазех в продължение на шест години. Беше ужасно. Плаках цял час“.

Снимка: WSJ Magazine

За това какво е чувството да расте с пристъпи на паника: „Беше наистина лошо. Първият път, когато имах пристъп на паника, седях в къщата на моя приятел и си помислих, че къщата гори. Обадих се на майка ми и тя ме заведе у дома, а през следващите три години това не спря. Постоянно питах майка ми как ще премине денят. Имах нужда да знам, че никой няма да умре и нищо няма да се промени“.

В галерията ни може да намерите още снимки на Ема Стоун за списание WSJ.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари