IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Риана: Възбуждам се от образовани мъже

19 октомври 2015 09 40

Певицата позира на една от кориците на списание T

Снимка: T Magazine Style

Снимка: T Magazine Style

Риана няма нужда от представяне. Тя е една от най-големите музикални звезди в момента, която всеки път успява да изненада почитателите си с поредната провокация. От скромното и сладко момиче от Барбадос, каквато беше Риана в началото на кариерата си, няма и следа.

Певицата коренно е променила не само външния си вид, но и излъчването си. Все пак толкова години в музикалния шоубизнес и връзки с неподходящи мъже са я научили на много житейски уроци.

Последен поглед върху личността на Риана хвърля списание T (част от New York Times). Звездата позира на една от шестте корици на изданието, а в интервюто към черно-бялата си фотосесия тя споделя мнението си за мъжете, връзките, срещите и секса.

На въпроса защо не излиза по срещи, Риана откровено отговаря: „Момчетата се нуждаят от постоянно внимание. А аз искам да се съсредоточа върху семейството си и моята работа – ето защо точно сега няма да давам от времето си на някой мъж“.

И все пак, музикалната звезда не се е отказала напълно от срещуположния пол. Пред изданието тя споделя какви мъже я привличат: „Възбуждат ме мъже, които са образовани. Това поддържа интереса ми. Не е задължително да имат някаква диплома, но трябва да говорят други езици и да знаят за други части на света. Или пък историята на определени артисти или музиканти. Харесва ми да уча“.

Снимка: T Magazine Style

Що се отнася до секса, Риана разкрива кога за пръв път е научила за него: „Човек винаги има инстинкт за това дори на много млада възраст. Когато бях на 11 години, момичетата около мен говореха за това какво са правили и какво още не са правили. Тогава аз дори не бях целувала момче, така че това винаги ме караше да се чувствам несигурна. Мислех си, че никога няма да съм добра, готова или че няма да знам какво да правя – тогава аз дори нямах гърди“.

Фотосесията с Риана за списание T може да разгледате в нашата галерия.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари