IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ричард Гиър: Аз съм най-щастливият мъж във Вселената!

5 юни 2018 06 40

Актьорът влюбен до уши в третата си съпруга, не спира да я хвали

Снимка:  сп. Hello!

Снимка: сп. Hello!

Ричард Гиър е пример за това как животът може да става по-добър с възрастта. Актьорът, превърнал се в суперзвезда след лентата „Хубава жена“, разкри, че на 68 години е „най-щастливият мъж във Вселената“, защото е женен за Алехандра Силва (35).

„Аз съм най-щастливият мъж във Вселената! Как да не съм? Женен съм за красива, умна, търпелива, забавна, чувствителна жена, отдадена да помага на хората и която е невероятна готвачка – прави най-добрата салата на света“, разкри в новия брой на сп. Hello! актьорът.

Двойката се венча в края на април в индийски стил в ранчото на Гиър в района на Ню Йорк.

„Алехандра медитира, тя е вегетарианка, невероятна майка, докосва като ангел и е испанка – страната на кралете и кралиците. Няма как да получиш нещо по-добро“, продължава да ласкае съпругата си пред медията Ричард. Двойката се запозна през 2014, когато актьорът бе отседнал в хотел в Испания, притежаван от семейството на настоящата му половинка.

Силва е активистка, която участва в куп благотворителни инициативи, свързани с подобряване положението на бездомните в Испания. Нейната фондация бе домакин на събитие, в което бе представен един от филмите на Гиър – „The Dinner“ – през 2017. Тя разкри, че Гиър редовно ѝ пращал цветя, докато се съгласила да излезе на среща с него. А към настоящия момент често я изненадвал с песни, които пишел за нея.

Връщайки се назад към времето на запознанството им, холивудската звезда сподели: „Запозна ни общ приятел и когато се погледнахме, усетихме много силна връзка помежду си. Не можехме да откъснем поглед един от друг и оттогава сме неразделни“.

И за двамата това не е първи брак. Гиър бе женен за Синди Крауфорд в периода 1991-1995, а след това за актрисата Кери Лоуел (2002-2016), от която има 18-годишен син Хоумър. Силва има 5-годишен син от предишен брак.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари