IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

И Вики от „Мастило“, и Ирина Флорин мечтаят за любов

24 ноември 2011 12 49

Двете поп певици разкриват мечтите си на страниците на Harper's BAZAAR

Снимка: Harper's BAZAAR

Снимка: Harper's BAZAAR

В празничния брой на Harper's BAZAAR една от най-харесваните български изпълнителки Виктория Терзийска споделя своите съкровени спомени от детството.

По-известната на обществото като Вики от „Мастило" разказва за пианото – подарък от дядо й, на което се е учила да свири, както и за първите й стъпки в музикалните среди. Чаровната певица споделя, че вярва в брака и иска да се омъжи някой ден, но може би все още не е срещнала подходящия човек.

Тя разкрива още, че след време си се представя в красива средиземноморска къща - съпруга и майка на три деца.

Как е празнувала Коледа преди, кога ще излезе новият албум на групата и какво пожелава на читателите на модното издание през новата година – почитателите на „Мастило" ще прочетат на декемврийските страници на списанието.

Този месец най-изисканото модно издание у нас среща читателите си с Ирина Флорин. Изпълнителката на „Цвят лилав" откровено споделя, че все още очаква голямата си любов.


Тя разказва за тежкия период, който е преживяла преди няколко месеца. Колко сила й е била необходима, за да преодолее загубата на майка си, как е успяла да се пребори със страховете и болката си, както и какво очаква от бъдещето – читателите ще разберат от новия брой на Harper's BAZAAR.

Колкото до корицата, нея огрява една от най-желаните жени на планетата – Бионсе Ноулс. В откровен разговор световната R&B сензация споделя, че дълго време е обмисляла как да съобщи на своите почитатели щастливата новина.

В новия брой на списанието читателите ще преоткрият по-нежната страна на Бионсе. Защо приятелите й, сред които е носителката на „Оскар" Гуинет Полтроу вярват, че тя ще бъде невероятна майка и защо твърдят, че наследникът им с Джей Зи ще е дете с голям късмет – читателите ще открият само в новия брой на списанието.

Това и още много интересни теми, ще откриете в новия брой на Harper's BAZAAR.

Автор - снимка

КоментариКоментари