IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Наоми Уотс: С Матю Макконъхи си пишехме любовни писма

22 септември 2015 11 05

Чаровната актриса краси корицата на австралийския Vogue

Снимка: Vogue

Снимка: Vogue

Наоми Уотс и Матю Макконъхи са звездите във филма „The Sea of Trees“. Двамата играят съпруг и съпруга, като за да се подготвят напълно за превъплъщенията си, актьорите си писали любовни писма и поеми.

Това и други интересни факти разкрива прекрасната Наоми Уотс в новия брой на списание Vogue, Австралия. Очарователната блондинка краси корицата на октомврийския брой на изданието, облечена в зашеметяваща синя рокля на Burberry.

Във връзка с интимната си кореспонденция с Матю макконъхи, звездата споделя: „Ние нямахме време да се подготвим за филма, така че когато Матю се свърза с мен по имейла, аз го попитах дали има нещо против да си пишем, сякаш сме героите от филма. Той ми отговори: „Пишете на воля, Джоан“.

46-годишната Наоми споделя също така пред австралийския Vogue, че с любимия си Лив Шрайбер искат да защитят своите деца от израстването в „балона на Холивуд“.

„Разбира се, има неща в живота ми, които отразяват факта, че съм успяла в тази индустрия. Но не искам да се движа с кола през цялото време. Наскоро бяхме в Париж и имахме на разположение автомобил, но пожелах децата ми да се разходят. Исках да видят града. Ние се опитваме да поддържаме този баланс и за щастие, до този момент се получава. Опитвам се да бъда „нормална майка“ – тази, която съм аз“, добавя номинираната за „Оскар“ актриса.

В момента Наоми е заета да промотира двата си най-нови филма по едно и също време – „The Sea of Trees“ с участието на Матю Макконъхи и „About Ray“, в който актрисата си партнира със Сюзън Сарандън и Ел Фанинг.

В нашата галерия може да разгледате още снимки на Наоми Уотс за австралийския Vogue.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари