IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Вижте снимки от медения месец на Лили Колинс в Скандинавия

14 октомври 2021 11 00

Актрисата и съпругът ѝ Чарли Макдауъл се радват на „магически моменти“

Лили и колегата й Никълъс Холт; Снимка: БГНЕС

Лили Колинс сподели няколко красиви кадри, на които целува съпруга си Чарли Макдауъл по време на техния „магически“ скандинавски меден месец. Лили и Чарли Макдауъл се ожениха в началото на септември.

Вчера актрисата от сериала „Емили в Париж“ качи в профила си в Instagram поредица от снимки, направени от романтичното ѝ бягство с 38-годишния режисьор, който е син на актрисата Мери Стийнбъргън и актьора Малкълм Макдауъл. Тя е написала до снимките: „Нашият скандинавски меден месец може и да приключи, но приключението определено не е“.

На една от снимките Колинс и Макдауъл са седнали на дървен мост над рекичка, а на другата двойката споделя сладка целувка. На трета снимка актрисата позира по палто и плетена шапка в гора от борови дървета.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lily Collins (@lilyjcollins)

Не мога да си представя по-запомнящо се, магическо първо пътуване като младоженци и по-хубав начин да започнем официално съвместния си живот. Предстоят ни още много епични преживявания....“, написа още дъщерята на Фил Колинс.

От профила на Чарли, който също е споделил доста интересни снимки от сватбеното им пътешествие, пък става ясно, че двамата са посетили шведската част на Лапландия и са спали в едни от най-интересните екохотели, включително такъв, който е построен върху дърво.

Колинс и Макдауъл се ожениха на 4 септември на интимна церемония в Дънтън, Колорадо като тя беше наистина впечатляваща булка в роклята си на Ralph Lauren.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари