IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Прераждане в хотела на мечтите

20 юли 2012 10 00

Неустоимо предложение от Chiva-Som Resort

Снимка: adelto.co.uk

Снимка: adelto.co.uk

Екзотични къщички в азиатски стил, заобиколени от тропическа гора, кристални води, лукс, уединение и релаксация – какво повече ви трябва? Всичко това може да намерите на едно място - Chiva-Som Resort в Тайланд.

Луксозният курорт има по-специална насоченост – там освен да си почивате, може да съживите тялото, ума и духа си. Фокусирайки се основно върху благосъстоянието на гостите си, Chiva-Som Resort предлага страхотна фитнес база, СПА-център и съоръжения за холистично здраве. Почивка, която ви отпуска, възстановява и подмладява.

Хотелът предлага изготвяне на персонални програми и лечения, смесица между източните философии и западната диагностика. Chiva-Som Resort се определя като най-добрата СПА дестинация в света. Намира се на комуникативно място – по-малко от три часа път с кола от Банкок.

Особено внимание се отделя за създаване на терапии и програми, съобразени с физическото и психическото състояние на гостите. Още с пристигането в хотела, всеки посетител има среща със специалист, за да се определи от какво точно има нужда.

За допълване на здравословната почивка, Chiva-Som Resort има своя собствена органична градина, където се отглеждат плодовете и зеленчуците, с които гостите се хранят. Хотелът разполага с професионални готвачи, които се грижат за здравословното меню.

Ако още не сте сигурни дали Chiva-Som Resort е мястото, на което си заслужава да отидете, влезте в галерията и го разгледайте.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари