IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Италиански стил и индонезийска екзотика в Бали

28 февруари 2014 14 35

Булгари е един от най-ексклузивните хотели в света

Снимка: Bulgari Hotels and Resorts

Снимка: Bulgari Hotels and Resorts

Едва ли има човек, който поне веднъж не се е изкушавал от мисълта да посети остров Бали, да се излежава на белия пясък, да пие студен коктейл и да се наслаждава на заобикалящата го красота. Екзотиката и красотата на Бали целогодишно привлича хиляди туристи от различни точки на света.

Ето защо хотелската верига Булгари с пълно право е решила да инвестира в построяването на невероятен ризорт именно в Бали. Много хора сравняват острова с рая на земята. Всички посетители на Bulgari Bali Hotel & Resort със сигурност ще почувстват същото, имайки предвид уникалния дизайн на хотела и всички удобства, които той предлага.

Булгари се намира на върха на 150-метрова скала, която се спуска към бяла плажна ивица, дълга километър и половина, а на хоризонта се виждат кристалните води на Индийския океан. Луксозните вили на ризорта отразяват модерна интерпретация на традиционната архитектура на Бали. Принос за това има италианският архитект Антонио Читерио, представляващ известната марка Bulgari.

Хотелът предлага 59 страхотни вили, направени с помощта на вулканични скали в индонезийски стил. Всички те имат красиви бронзови фенери на входа и уютен вътрешен двор с градина. Стаите имат стилен интериор, който е смесица между съвременен италиански дизайн и традицията на остров Бали.

Влезте в нашата галерия, насладете се на уникалния дизайнерски хотел Булгари и оставете съзнанието си да помечтае.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

vlady ( преди 10 години )
На Бали има изгодна промоция - срещу внесени таблетки амфетамин човек може да получи 10-15 и повече годишна почивка на разноски на правителството на Индонезия в луксозния Керобокан.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 10 години )