fallback

Гурме уикенд: най-добрите съчетания между вина и сирена (II)

22 October 2011 07:00

С колкото по-интензивен вкус е сиренето, толкова по-леко трябва да бъде виното

Снимка: Dreamstime

Камембер - шампанско, червени вина, и сайдер или бяло вино - Гевюрцтраминер или Ризлинг

Фета - Божоле и млади вина с наситен плодов вкус и аромат

Горгонзола - Амароне, шампанско и Каберне Совиньон

Блу д'Оверн - Сотерн, Мори, Баниул, Мускат дьо Бом-дьо-ВенизМаскарпоне - шампанско и Шардоне, но подходящи напитки са също кафето и ликьорите

Автор на статията:
Милена Димитрова
Сподели
вино сирене гурме уикенд
0 коментара
fallback