IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Какво подсказва домашният ти любимец за теб

15 февруари 2012 15 27

Подходете към текста с голямо чувство за хумор!

Снимка: Dreamstime

Снимка: Dreamstime

Мъжете и кучетата са свързани далечни времена. Векове наред кучетата са били техен верен спътник по време на лов, по време на война. Днес нещата се изменят благодарение на технологиите, а и ловът не е основно средство за прехрана, така че този домашен любимец влиза в друга роля. Кучетата днес се взимат заради децата, за компания, за да пазят дома, а и са верен помощник при свалянето на мадами.

Или пък – не се взимат! Липсата на време, задължението за разходка, ваксините, космите, лаенето са куп причини, заради които хората се отказват да си вземат питомец у дома или пък се спират на друго животно. Животното винаги допълва човека, така че може да се добие известна представа какъв си, само като си покажеш любимеца.

А ето и характеристиките на мъжете според животинските им спътници, които редакторите на американски мъжки сайт извадиха наяве. Малко преувеличени, малко иронични... но пък вероятно криещи и малко истина!

Питбул

Не си бил в университет, за теб това е загуба на време, защото истинският живот е на улицата. Имаш татуировка на плешката от последната песен на Еминем или Джа Рул и държиш да се вижда, когато извеждаш гаджето на вечеря. Не помниш последната книга, която си чел и не пропускаш да отпуснеш уикенда в някой клуб. Обичаш кучето си повече от всичко.

Снимка: Dreamstime

Австралийска овчарка

Не би се сприятелил с някого, преди да сте изкатерили Килиманджаро боси. Обичаш предизвикателствата. Трудно излизаш по срещи и трудно успява някоя жена да ти привлече вниманието. Като цяло си дружелюбен, но и мнителен, не допускаш бързо хората до себе си. Обичаш да релаксираш сред природата, най-добре на някоя тревиста полянка с бира в ръка.

Златна рибка

Честито! Премести се от детската стая в мазето. Все още не си изхвърлил онази голяма гумена кукла, макар че косата й окапа отдавна. Приятелите ти рядко ти гостуват. Те имат семейства и деца, а за теб това е сериозна работа и си решил да ги дистанцираш от живота си, за да не ти влияят зле. Един ден и ти планираш да имаш собствено семейство, но не сега, сега си зает с компютърните игри.

Най-сериозните ти отговорности са да храниш златната рибка, да се увериш, че родителите ти не са у вас, за да се отдадеш спокойно на удоволствия...пред телевизора и компютъра.

Снимка: Dreamstime

Папагал

Ти нямаш много приятели, освен русото момче в съседния блок, на което спря да говориш, откакто разбра, че е вегетарианец. Като дете се събираше и с други за вечер с преспиване, но твоите истории за призраци и зловещи убийства караха всички да настръхнат и да избягат далече от теб.

Само животните си мълчаха. И ето, че най-накрая си намери животно, което да може да ти отвърне, замествайки реалните ти приятели.

Змия

Мислиш си, че си много готин и оригинален, като ходиш с надупчени дънки и показваш среден пръст на родителите ти, които те карат да играеш футбол. Макар да бачкаш в идеалния център на хубава работа никой от колегите ти не те кани на по цигара, защото им изглеждаш прекалено странен.

Имаш фетиш към остриетата и кожените аксесоари. Изглеждаш като скрит садист, който всеки момент ще накълца някого на парчета. Не се изненадвай, че студеният ти страховит поглед държи хората на дистанция от теб.

Котка

Ти си вехтошар по душа. Обичаш да събираш странни вещи и заедно с приятелката ти посещаваш странни галерии, за да се наслаждаваш на екпресионизма. Мразиш слънцето, защото то кара кожата ти да хваща загар, но мразиш дъжда още повече, защото кара котката то да става мрачна и необщителна (не, че по принцип е много общителна). Все още не можеш да повярваш, че те повишиха до регионален мениджър, но все пак хвърли цели 8 години в усилен труд в тази компания.

Снимка: Dreamstime

Прасе

Не обичаш нищо повече от чисто новия си смокинг, защото вярваш, че дори и да не се е случило още, някой ден ще седиш във ВИП-сепарето и всички секси келнерки ще бързат да ти носят екзотични коктейли. Редовно спестяваш по 10% от заплатата си, защото събираш, за да си купиш имот в Италия. Смяташ Мат Деймън и Джордж Клуни за твои първи приятели, макар че те така и не отговориха на твоите обаждания и имейли, а и все пак ти нямаш номерата им. Загрижен си за това, което се случва в Хаити и Судан и често носиш тениски, за да окажеш подкрепата си. Не си Джордж Клуни, но дълбоко в себе си си убеден, че си точно като него.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

JIKO ( преди 12 години )
Това за питбула е 100% вярно. Изобщо ако имаш куче и живееш в град над 50 000 жители - значи имаш диагноза отчуждение от хората. По-точно си "кучелюб, човекомраз"
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
( преди 12 години )
tzm ( преди 12 години )
Аз имам питбул и котка - и двамата намерих на улицата, но не отговарям на нито едно от двете описания ... статията е бая глуповата, нищо лично
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Асинофил ( преди 12 години )
Ами за който има домашен любимец магаре какво ще кажете?
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
sladkishce ( преди 12 години )
Коментариите ви са страшно *** и няма нищо вярно от написаното за притежателите на животните чисти измишльотини на автора
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар