IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Самомасаж на лицето

28 септември 2005 10 23

Самомасаж на лицето

Няма нищо по-хубаво от масаж на лицето, направен от специалист. Много малко от нас обаче имат времето и възможността да отидат при масажист.

За това ви предлагаме няколко прости метода за самомасаж на лицето, които ще ви помогнат да се намалите стреса и да подобрите кръвоснабдяването на кожата.

Масажът на лицето се прави с нощен крем или с тоалетното мляко за лице, което ползвате обикновено.

Поставете намазаните с крем или мляко палци върху слепоочията, близо до косата. Показалците, средните и безименните пръсти сложете в средата на челото, между веждите. Изтеглете внимателно кожата от челото към слепоочията с помощта на пръстите и се насладете на отпускащото усещане, което ви завладява.

За да тонизирате кожата на лицето, най-подходящо е „пощипването“. С помощта на палеца и показалеца прищипвайте кожата на лицето, едновременно с двете ръце, симетрично в двете половини на лицето.

Започнете движението от скулите към слепоочията, после от устата към ушите. Продължете с линията на челюстта от брадичката навън, а после от брадичката към шията.

Накрая с върха на пръстите потупайте енергично цялото лице, за да завършите стимулиращия масаж.

КоментариКоментари

gtp5@abv.bg ( преди 11 години )
ДЕСТИНАЦИЙ И СТОТИЦИ ДРУГИ ПОДОБНИ ЧУЖДИЦИ, ЗАКОПАВАТ БЪЛГАРСКИЯТ ЕЗИК ВЪПРЕКИ ЧЕ Е МНОООГО ПО СЪВЪРШЕН ОТ АНГЛИЙСКИЯТ. Днес е признак на ниска култура употребата на думи като младеж, девойка,момче момиче. Прекрасната наша дума Любов се земести с грубата и неблагозвучна дума СЕКС. Думата Любов измести думата Обич, а думата Обич почти се забрави. И така заедно със езика си погребваме и себе си. Петров.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар