IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Предимно висшисти с добри доходи ще правят бебета в "любовната нощ"

12 април 2006 13 58

Повечето от хората, изявили желание да участват в кампанията "Най-дългата любовна нощ" в пет български града на 13 април, са с висше образование и сериозни професии

Предимно висшисти с добри доходи ще правят бебета в "любовната нощ"

Близо сто двойки ще правят бебета по време на "Най-дългата любовна нощ" в пет български града на 13 април. Това съобщиха инициаторите на кампанията "Повече българчета за България" от "Тройка на разсъмване" и радио "Витоша".

Повечето от хората, изявили желание да участват в кампанията, са с висше образование и сериозни професии - юристи, учени, компютърни специалисти, инженери, икономисти. В инициативата ще се включат служители на БТК, БАН, "Софийска вода".

Общият месечен доход на записаните двойки е средно около 800 лева, като има такива, чието месечно възнаграждение надхвърля 1200 лева. Участниците в кампанията са на възраст между 22 и 32 години, някои вече имат свои деца и сключен брак.

Интерес към кампанията са проявили над 700 двойки от цялата страна.

Бутилка шампанско и романтична обстановка ще посрещне ентусиастите в 5 хотела в 5 български града - парк хотел "Москва" (София), новотел "Европа" (Пловдив), хотел "Приморец" (Бургас), хотел "Йо" (Варна) и хотел "Добруджа" (Добрич).

През "Най-дългата любовна нощ" в ефира на радио "Витоша" ще звучи 12-часова селекция от любовни хитове. Тя ще внася допълнително романтика както в хотелските стаи, ангажирани за кампанията, така и в домовете на всички българи, готови да изживеят една страстна нощ в знак на съпричастност към инициативата.

Месец след опита за зачеване щастливците с положителен резултат от теста ще трябва да представят бележка от акушер-гинеколог за наличието на бременност. Така те ще могат да участват в надпреварата за голямата награда на кампанията - пълно обзавеждане на детска стая, бебешка количка, столче за хранене и всички останали елементи на оборудването, необходимо за отглеждането на едно дете през първата година от живота му.

КоментариКоментари