IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

100 двойки се бориха с демографската криза в най-дългата любовна нощ

14 април 2006 14 58

100 български двойки се опитаха да заченат свое дете през „Най-дългата любовна нощ”, резултатите ще са ясни до месец

100 двойки се бориха с демографската криза в най-дългата любовна нощ

100 български двойки се опитаха да заченат свое дете през „Най-дългата любовна нощ” на 13-ти срещу 14-ти април в рамките на кампанията „Повече българчета за България” на шоуто „Тройка на разсъмване” и радио Витоша.

С шампанско, ароматни свещи и рози 5 хотела в София, Пловдив, Варна, Бургас и Добрич насърчиха смелите българи, решени да преборят с любов демографската криза в страната.

До месец, считано от петък, участниците в кампанията могат да удостоверят наличието на бременност с бележка от акушер-гинеколог, за да се състезават за голямата награда в кампанията – пълно обзавеждане на детска стая и останалите елементи на оборудването, необходимо за отглеждането на едно дете през първата година от живота му.

Претендентите ще могат да защитят кандидатурата си за топ родители с представяне в ефира на радио Витоша. Слушателите ще определят своя фаворит за голямата награда във форума на „Тройка на разсъмване”, чрез sms-и или на ефирните телефони на шоуто.

„Огромният интерес към кампанията е причина да я превърнем в традиция. И въпреки че голямата награда определено не е основен стимул за участие, ще се постараем следващият път да подготвим още повече изненади,” обясни Милена Златкова, водещ на Тройка на разсъмване.

Желание за участие в инициативата проявиха над 700 двойки от цялата страна. Сред записалите се мераклии преобладаваха хора с висше образование и успешна кариера. Общият им месечен доход е средно около 800 лв., а възрастта – между 22 и 32 години.

КоментариКоментари