IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

15 оригинални начина да му кажете, че сте бременна

29 август 2006 13 16

Както мъжете подготвят внимателно начина по който да предложат брак, така и жените изпитват не малко трудности при измислянето на незабравим начин за съобщаване на най-прекрасната новина

15 оригинални начина да му кажете, че сте бременна

“Бременна съм” е една от ключовите фрази в живота на всяка жена, заедно с “Да, ще се омъжа за теб” и още няколко, които обаче не са така важни, както тези двете.

Както мъжете подготвят внимателно мястото, часа и начина по който да предложат брак на жената на сърцето си, така и жените изпитват не малко трудности при измислянето на незабравим начин за съобщаване на най-прекрасната новина на света.

Предлагаме ви 15 изпитани и съвсем реални начина да му кажете, че ще си имате бебе, събрани от Surecheck чрез конкурса "Как му казах, че съм бременна".

-Ако рожденият му ден е скоро, изчакайте и му направете подарък – тест за бременност с положителен резултат, опакован в много хартии на дъното на голям кашон.

-Теста за бременност можете да се сложите и под мишницата си като термометър и да го помолите да види дали нямате температура.

-Можете да купите торта със захарен щъркел отгоре. Само внимавайте да не е първи март – ще го помисли за мартеница.

-Ако е първи април, кажете му: „През декември няма да си имаме бебе“.

-А ако на първи април разберете, че сте бременна с близнаци, кажете: „Ние ще си имаме едно бебе“.

-Ако наближава Коледа, оставете бебешки ританки под елхата.

-Ако искате да му направите изненада – тип сувенир, сложете първата си ехографска снимка в рамка и я окачете на стената.

-Ако е отишъл в Германия да купува кола, обадете му се да вземе по-голяма.

-Ако не се засичате в къщи, оставете му рисунка с щъркел и бебе на хладилника. Там със сигурност ще я види.

-Ако искате преживяването да бъде и еротично, направете му стриптийз на фона на песничката на Surecheck „Ако има две черти, бързо-бързо му звънни – бременна си вече ти“.

-Ако се страхувате от реакцията му, кажете първо на по-големия си син. Така ще имате посредник, който ще отнесе първоначалния шок.

-Ако искате изненадата да е наистина незабравима, спретнете му едно „Море от любов“, където да му покажат запис от първия ви ехографски преглед вместо послание.

-Ако искате да съобщите нетрадиционно на колегите си, съберете ги и им кажете, че сте си намерили нова работа с работно време 24 часа на ден, 7 дни в седмицата, без право на отпуск и болнични и заплата от цели 160 лв.

-Като съобщавате новината на баба си, погрижете се преди това да си е изпила хапчетата за кръвно.

-На майка си няма смисъл да казвате – тя вече знае.

КоментариКоментари