IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Неудобни бременни въпроси – част V

20 февруари 2007 15 18

Отговор на въпросите, които ви е страх да зададете на глас

Неудобни бременни въпроси – част V

Един по един, отговорите на някои от неудобните бременни въпроси излизат на бял свят. След пола на бебето, идва този за странните сънища.

Въпрос 5: Защо сънувам толкова странни неща – изневерявам на мъжа си, бебето не иска да се роди и т.н.?

Сънищата са отражение на подсъзнанието и в същото време отражение на случващото се в реалния свят.

Разбъркани по неподражаем начин от мозъка, в крайна сметка ние „виждаме“ странни, нелогични и понякога стряскащи картини по време на сън.

Често сънуването се засилва по време на бременността, защото се променя не само тялото, но и ума.

Сънищата служат за „отдушник“ на натрупалите се притеснения и емоции, така че не бива да им отдавате кой знае какво значение.

Два са най-разпространените „сценарии“ - че изневерявате или че раждате странно на вид бебе.

Изневярата на сън най-често е знак за дремеща сексуалност. В случая е важен не обектът, а самият факт, че имате нужда от ласки. Дали ще сънувате някой, който сте срещнали случайно на улицата, Джош Хартнет или продавача на вестници от ъгъла, не е толкова важно.

Най-доброто, което можете да направите, е като се събудите сутринта и превъзмогнете неудобството от „изневярата“, да гушнете половинката си и да се позабавлявате.

Колкото до втория „сценарий“, в никакъв случай не мислете, че е пророчески сън, пратен от незнайни сили да ви предупреди за бъдещето.

Дали бебето ще е здраво е мисъл, която не ви излиза от главата, нали? Отражение на тези страхове са именно сънищата.

Съвет: Не карайте близките ви да тълкуват сънищата ви, особено пристрастени към съновници баби и по-възрастни лели. Сънят е лично преживяване, което само вие можете да разгадаете.

Ако ви тежи много, споделете го с някоя приятелка и е се посмейте заедно.

КоментариКоментари