IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Какви са различията на въздушните знаци Близнаци, Везни и Водолей?

8 януари 2019 15 50

Тези зодии са може би най-подценяваните в зодиака

Снимка: istockphoto.com

Снимка: istockphoto.com

Много хора възприемат представителите на въздушните зодии Близнаци, Везни и Водолей за безотговорни, вятърничави и лишени от дълбоки емоции личности. Истината е, че между качествата на тези знаци има доста прилики, но има и фундаментални разлики.

И трите зодии са отлични комуникатори, но Близнаците са най-добри в общуването. Този знак е подвижен и е управляван от планетата Меркурий.

Везни е кардинален знак, управляван от Венера, а Водолей е фиксиран знак, управляван от Уран.

Вече казахме, че и трите въздушни знака имат вродена способност да разговарят. При Близнаците обаче, любопитството, въображението, склонността към скука, безпокойство и непостоянство са най-характерни.

Близнаците често са привлечени от работа, където могат да използват ръцете си, като фризьор, учител по пиано и т. н. Те се нуждаят от постоянно разнообразие на работното място, така че някои от тях се справят отлично като търговци, особено ако продажбите им позволяват да пътуват.

Управителят на зодията Меркурий, прави Близнаците умели в професии като учител, преподавател, писател. журналист и др.

Тяхната непостоянна природа не им позволява да се задържат дълго време на едно място, затова и представителите на тази зодия често сменят работата си, партньорите си, жилището си, приятелския си кръг и др.

По какво се различават водните знаци Рак, Скорпион и Риби?

По какво се различават огнените знаци Овен, Лъв и Стрелец?

Хората от зодия Везни също обичат да общуват, но това при тях е по-скоро от вътрешната им нужда да бъдат приети от другите. Везните имат нужда да бъдат във връзка и рядко остават за дълго време без постоянен партньор.

Везни е кардинален знак и представителите на тази зодия често имат силна управленска енергия и рано или късно стават шефове. Те ценят взаимоотношенията на работното си място, добри стратези са, владеят социалния етикет и дипломацията, което пък им помага да напредват бързо и лесно в службата.

Търсенето на съвършенство, красота и хармония е характерно за Везните. Те обаче са доста по-нерешителни от хората от зодия Водолей, например и отбягват да влизат в дебати, за разлика от Близнаците.

Планетата-управител на знака – Венера прави Везните много артистични. Често те имат музикален талант, стават добри дизайнери, известни модели и т. н.

Хората от зодия Водолей са известни с това, че са приятелски настроени към всички, но същевременно са някак студени, неемоционални и твърде независими. Често работата на личностите, родени под този знак, е свързана с обществото или с голяма група хора.

Човекът Водолей има необходимост да изразява свободно идеите и намеренията си пред публика. Той обаче мисли, че преди всичко трябва да е верен на себе си и не смята за нужно да се отчита на някой друг.

Например, ако един Водолей се почувства ограничен или контролиран, той започва да се бунтува, докато човекът Везни ще търпи липсата на свобода много по-дълго, а Близнаците просто ще си тръгнат, ако нещо не им изнася.

Неподвижната природа на зодия Водолей прави представителите на този знак много упорити, особено ако знаят, че са прави, а обикновено те притежават знанието и интелигентността, за да бъдат прави винаги.

Влиянието на планетата Уран пък кара хората от този знак да имат интерес към новостите, към умните технологии, към интернет, социалните организации, предприемачеството и други по-необичайни професии.

И трите въздушни знака са големи индивидуалисти, имат бърз ум и интелект над средното ниво. Фокусът и целите в живота им обаче, често се различават много.

.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари