IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Зодиите и любовта: Близост или лично пространство? (I част)

16 март 2019 15 15

Как да не убием бързо връзката

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Дали вярвате в астрологията или не, мъжете и жените, родени под различни знаци на зодиака, предпочитат да имат различна дистанция от своя партньор. Едни искат по-голяма интимност и близост, други се нуждаят повече от свободно лично пространство. И когато има разминаване, убиването на чувствата е достатъчно лесно.

В началото на всяка връзка сме способни да сме 24 часа до гаджето, но с течение на времето този първичен импулс намалява. Вижте кой е готов да държи за ръката си любимия през целия си живот и за кого е по-важно личното му пространство.

Овен

Овните предпочитат да има винаги дистанция. Фразата „Не се приближавай до мен“ най-ясно описва отношението им към хората, включително и към партньора. Те могат да започнат да се паникьосват, ако човекът до тях е лепкав като дъвка. Близостта ги кара да се чувстват неловко. Става още по-страшно, ако си внушат, че някой ги шпионира. За да бъдат щастливи в една връзка, те трябва да чувстват своята собствена независимост. Това не означава, че те нямат нужда от интимност, но те могат да я позволят само на човек, който не е нарушил свободата им.

Телец

За представителите на този знак интимността е доказателство за любовта. Колкото повече време прекарват с партньора, толкова по-силна е тяхната увереност, че всичко във връзката върви както трябва. Когато любимият отсъства дълго време, веднага са способни да изпитат съмнения относно искреността му. Телците не се страхуват да допуснат партньорите си в интимната зона – те могат да прекарват часове в прегръдки, нямат нужда да бъдат сами.

Близнаци

Близнаците често са непостоянни. Страхуват се да допуснат своя партньор прекалено близо, но не го признават пред себе си. Те може да твърдят, че в една връзка трябва да има постоянна близост, а с всички свои действия да показват, че искат свобода. Близнаците трябва да се научат да говорят за проблемите си на глас, без да нараняват партньора си с грубостта си.

Рак

Никаква близост не им изглежда прекомерна. Раците могат да бъдат неразделни с партньора си, ръководят се от принципа „Където иглата, там и конецът“. Хората, родени под този зодиакален знак, трудно издържат разстояние в една връзка. Способни са да „напълнят“ главата си с тревожни мисли, ако любимия изчезне от полезрението им. Те са много страстни, но трябва да разберат, че личната свобода невинаги е нещо лошо.

Лъв

За Лъвовете няма никакъв проблем да допуснат близо до себе си своя партньор. Но също така могат да увеличат дистанцията, отново без никакви проблеми, ако почувстват, че са уморени от твърде близкия контакт. Връзките с тях не са лесни. Ако половинката им се нуждае от повече близост, отколкото може да даде Лъвът, тогава Царят на животните незабавно ще започне да „връща“ личната си територия. И ще бъдат използвани всички средства. Би било добре за Лъвовете да се научат как да съобщават за дискомфорта, който възниква, без да изливат своето раздразнение върху любимия човек.

Дева

Хората, родени под този зодиакален знак, изпитват най-големи трудности в една връзка сред всички зодии. Факт е, че те не могат напълно да разберат от какво наистина се нуждаят. От една страна, за Девите близостта с партньора е едно от най-убедителните доказателства за любовта. От друга, дори мисълта, че някой може да не иска да ги пусне в личното им пространство може да ги докара до състояние на паника. Толерантен партньор ще помогне за справяне с трудната ситуация.

Какво предпочитат другите шест зодии четете утре, 17 март, след 17:15 часа

Автор на статията:
Галина Чолакова

КоментариКоментари