IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 23 април

23 април 2019 05 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

За някои занимания ще имате „втори шанс“, не го пропускайте. Може да е свързан с недовършени или недобре извършени дейности. А може и с личните отношения. И в двата случая ще сте доволни.

Телец

Опитайте се да довършите рутинната работа предобед. След това ще се случат непредвидени събития, които ще обединят миналото и бъдещето. Не е изключено да ви поканят да осъществите пътуване, което преди време сте отложили, но сега ще е при по-добри условия.

Близнаци

Постарайте се да останете в епицентъра на събитията. Няма да сте в състояние да им въздействате, но ще можете да се включите и да впечатлите с уменията си. Изслушвайте събеседниците си, спазвайте правилата и уважавайте традициите.

Рак

Ще получите безкористна помощ от някого, когото не познавате. От друга страна вие ще имате възможност да се реванширате за услуга, която са ви направили преди време. Изобщо, денят ще е пълен с изненади, даващи ви възможност да проявите благородство.

Лъв

Не насрочвайте официални срещи за днес. Опитайте се да разгърнете възможностите си в по-широки рамки, да излезете извън обичайните ограничения. Лесно ще се справите със занимания, изискващи творчество и въображение.

Дева

Случайно събитие ще ви върне към спомените от детството. Ще се почувствате едновременно и мъдри, и вдъхновени. Нищо от днешните занимания няма да ви затрудни, а вечерта непредвидена среща с приятели дълбоко ще ви развълнува.

Везни

Всички ще са изключително благоразположени към вас. Ще имате възможност да обсъдите с приятели случка, която преди време е била повод за сериозни тревоги. Ще ви уверят, че реакцията ви е била възможно най-правилната, което ще се отрази положително на самочувствието ви.

Скорпион

Ще успеете да довършите занимание, което не само ви затруднява, но и нямате окончателна концепция за правилния резултат. За ваш късмет, направеното ще се окаже оптимален вариант. Следобед е възможно да получите материална придобивка или парични постъпления.

Стрелец

Сантименталност, оптимизъм, идеализъм… това са преобладаващите чувства за представителите на вашия знак днес. Вярата в собствените сили ще ви подведе. Успехите ви в някои дейности ще са подвеждащи или непълни. Обсъждайте детайлите с хора, на които имате доверие и в чиято преценка не се съмнявате.

Козирог

Границата между мечтите и реалната самооценка при вас днес е твърде размита. Не надскачайте правомощията си. Въздържайте се от даване на съвети, препоръки и разпореждания. Ще се стигне до недоразумение и ще ви натоварят с непосилни отговорности.

Водолей

Адаптирайте работата си към ресурсите, с които разполагате. Възможно е да ви помолят за съдействие, заем на пари или предмети, инструменти. Отзовете се, само ако с благородна постъпка спрямо околните няма да навредите на себе си.

Риби

Склонни сте към максимализъм и преувеличаване. Ако нещо е хубаво, значи е идеално. Ако е лошо, значи е драма. Избягвайте крайностите във всяка посока. Действайте с умерено темпо и по възможност в синхрон с останалите участници.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари