IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 15 май

15 май 2019 05 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Pixabay

Снимка: Pixabay

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Непредвидена среща с човек, който не ви е особено симпатичен трайно ще ви развали настроението. Прекалената самоувереност може да ви създаде неприятности. Скоро започната връзка няма да се развие според очакванията и да оправдае надеждите ви.

Телец

Като изключим изненадите, предизвикани от капризите на времето може да се каже, че денят ви съвсем няма да е лош. Опитайте се да стоите далеч от текущите конфликти. Организирайте времето си ефективно и не рискувайте с големи суми. Ще се радвате на внимание от противоположния пол, но се въздържайте от случайни връзки и любовни авантюри.

Близнаци

Малко предпазливост няма да ви е излишна днес. Не приемайте никакви оферти на доверие. Може да ви заблудят или измамят. Положителното отношение на околните към вас ще ви зареди с много любов и добро настроение. Семейните ще се справят с личен проблем, а ако все още сте необвързани днес може да срещнете личността на живота си.

Рак

Може би ще се наложи да се занимаете с много сложен проблем на ваши близки или приятели, който не ви засяга пряко. Контролирайте емоциите си и анализирайте детайлите. Възможно е да не са ви запознали коректно с казуса и съветите ви да се окажат неприложими.

Лъв

Не се стресирайте, ако усетите необяснимо напрежение. Опитайте се да преодолеете мрачните мисли, за да не допуснете сериозни грешки в работата или в отношенията си с околните. Ако следобед напрежението се трансформира в умора или главоболие просто намалете темпото и не се занимавайте с нищо сложно.

Дева

Енергийният ви потенциал не е много висок и няма да реализирате всичките си първоначални замисли. Не се опитвайте да решавате проблеми, които не зависят пряко от вас. Денят не е подходящ за промяна, особено на работата или жилището.

Везни

Ще получите конкретни резултати от дейности, които сте започнали преди няколко месеца. Това много ще ви зарадва и обнадежди. Следобед може да чуете неприятни новини от роднини или приятели, които не сте виждали от доста време.

Скорпион

Вашето старание и чувство за отговорност ще бъдат високо оценени и възнаградени. Вечерта вероятно ще ви поканят на любовна, интимна или романтична среща. Не отказвайте, имате нужда от положителни емоции.

Стрелец

Не се опитвайте да се справите с всичките си задачи изведнъж. Най-добре е да завършите няколко започнати преди време неща и да отделите повече време за почивка и обмисляне на близките планове. Възможни са непредвидени разходи.

Козирог

Намалете контактите и комуникацията. Дори най-обикновен разговор може да завърши със скандал. Заредете се с търпение. Дори във въздуха може да се усеща напрежение, провокации и противопоставяне.

Водолей

Нетърпеливи сте, неумението да обясните разбираемо целите си ще предизвика недоразумения. Отстоявайте принципите си, но без прояви на агресия. Подредете документацията си и изхвърлете стари неща, които никога няма да ви потрябват. Не започвайте съдебни дела или друг вид юридически спорове.

Риби

Моментът не е подходящ за подписване на дългосрочни финансови спогодби нито за стартиране на нови проекти. И едните, и другите може да предизвикат сериозни материални загуби. Възможни са и дребни неприятности на работното място. За препоръчване е да проведете важните срещи и разговори следобед.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари