IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Обиден съм! Зодиите, които най-често се засягат

15 май 2019 14 50

Кои са тези топ 3 знака?

Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

Стресиращо и плашещо е да сте около хора, които лесно се засягат и обиждат. 3 от зодиакалните знаци приемат всичко лично, много са раними и може да ги разстроите с невинни шеги и дребни неща. Те просто са чувствителни и се засягат от много неща. Ето и кои са те.

Дева

Те са изключително критични към другите хора, а и към себе си. Имат много изисквания и съдят другите жестоко, рядко уважават много някого. Сякаш вътрешният им глас непрекъснато им повтаря, че човекът срещу тях не е перфектен и говори и разсъждава доста грешно. Затова се обиждат от всичко погрешно, което чуват. Разстройват се от думите, не приемат чуждо мнение. Приемат всичко като критика и се ядосват.

Рак

Раците са доста чувствителни и емоционални и много трудно може да отгатнете какво би ги обидило. Почти всичко може да ги натъжи и нарани. Може да им кажете нещо, което те първоначално да приемат като комплимент, а като го премислят, след няколко дни, да го приемат като обида. Доста неща ги разстройват, понякога дори тонът в гласа ви или жестовете ви. Те дори не могат да понесат приятелското дразнене, закачане и шегите – съвсем нормални и забавни неща. Просто ги интерпретират по грешен начин. Анализират всичко, мислят за нещата дълго и не могат просто да продължат напред.

Риби

Другите водни знаци, Рибите, също са чувствителни, емоционални, раними и крехки. Те са мили, интуитивни, обичливи, но пък са и доста неуверени в себе си. Това е причината да се обиждат бързо и лесно. Смятат, че хората им се подиграват и че виждат недостатъците им. Рибите се нуждаят от подкрепа, одобрение, искат другите да ги харесват. Когато някой не ги похвали, те се чувстват зле. Приемат всичко лично и се разстройват от дребни неща.

Още за зодиите можете да прочетете в Teenproblem.net

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари