IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 16 май

16 май 2019 05 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: istock

Снимка: istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Предобед не е изключено да имате неприятности с шефа или някого от колегите, който се опитва да се изявява като лидер. Не се изнервяйте излишно. Следобед ви очаква приятна изненада, дребен подарък или много емоционална среща със стар приятел, съученик или някой друг, когото не сте виждали отдавна.

Телец

Вероятно ще ви възложат някаква изключително скучна и досадна задача на работното място. Постарайте се да запазите доброто си настроение. Отделете време за разходка сред природата. Физическите занимания ще ви се отразят много добре.

Близнаци

Ще усетите прилив на достатъчно енергия едва следобед. За тогава е подходящо да насрочите среща, свързана с професионалното ви развитие. Балансирайте реакциите си, не се поддавайте на прекалено силни емоции. Вечерта е възможно да научите неприятни новини.

Рак

Ще имате възможност да подобрите материалното си положение и леко да повишите приходите. Действайте решително, но принципно и честно. Бъдете тактични, когато разговаряте с непознати или малко познати, може незаслужено да оскърбите някого с директното си поведение.

Лъв

Противоречив ден. Ще научите редица нови факти, които със сигурност няма да ви харесат, но ще ви помогнат да придобиете ясна представа за ситуацията, в която се намирате. Ще ви изпратят оферта за допълнителна работа. Не приемайте, ако не сте сигурни в условията и възможностите си.

Дева

Избягвайте физическото и психическо натоварване, стресът може да отключи изненадващи заболявания. Възможни са лични проблеми и недоразумения с брачния партньор или любимия човек, които може да предизвикат и раздяла, ако се задълбочавате в дреболии.

Везни

Работете спокойно, няма смисъл да форсирате събитията. Почти сигурно е, че няма да реализирате нито една от набелязаните задачи, но за сметка на това ще се справите с други, които не сте предвидили. Осигурете си достатъчно време за сън.

Скорпион

Ще имате възможност да изясните отношенията си с близък човек, да преодолеете вражда или недоразумение. Не се притеснявайте да покажете чувствата си на хората, които обичате. Това ще ги окуражи да са по-отворени към вас.

Стрелец

Предобед ще се радвате на много успехи, приятни срещи, комплименти и ще направите всичко, което сте намислили. Следобед може да се появят неочаквани проблеми, свързани с прояви на разточителност от ваша страна.

Козирог

Съсредоточете се и се опитайте да оценявате събитията реално. Анализирайте страховете си, ако искате да се справите с тях. Освободете се от илюзиите, не се отчайвайте от дребните несполуки и не се изкушавайте от идеята да си отмъщавате за каквото и да било.

Водолей

Потенциалът ви е нисък. Не е препоръчително да предприемате активни действия по дългосрочни проекти и да прилагате нови методи на работа. Ще се справите с трудностите благодарение на чувството си за хумор.

Риби

Старателно изпълнявайте служебните си задължения. Намерете любезен начин да отклоните покана за любовна среща, която ще ви разочарова. Ще избегнете сериозен личен конфликт, ако сте откровени и дружелюбни.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари