IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 10 юли

10 юли 2019 05 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимки: Istock

Снимки: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Ще е трудно да изпълнявате задачите си в набелязаната последователност. На моменти ще има времеви паузи между тях. Използвайте ги за възстановяване на силите, колкото и да бързате, няма да промените обективната действителност. Избягвайте рискове от всякакъв характер.

Телец

Не се очакват изненадващи събития. С рутинните задачи няма да имате проблеми. Някой от колегите може да създаде напрежение с непремерени изказвания. Излишно е да се намесвате, не сте в позиция да овладеете ситуацията.

Близнаци

Разпределете силите си равномерно. Не се заемайте с повече работа, отколкото сте в състояние да свършите. Събитията, на които присъствате ще ви впечатлят, но ще е най-добре, ако запазите мълчание. Нищо няма да е такова, каквото ви изглежда.

Рак

Грижите от вчера ще продължат и днес, но за щастие, спорните въпроси ще бъдат решени предобед. Следобед преживяванията ще са приятни. Ще имате възможност да възстановите отношенията с личност, с която от известно време се гледате накриво. Ще почувствате облекчение от факта, че враждата е преодоляна.

Лъв

Настроението ви е нестабилно и сте в състояние да реагирате остро на откровени дреболии. Въздържайте се от участие в каквито и да било спорове и не използвайте случки, които са ви ядосали или разочаровали като тема на разговор. Няма смисъл да преживявате отрицателните емоции още веднъж.

Дева

Ще се натъквате на различни затруднения, но независимо от тях ще сте доста по-ефективни от обикновено. Ще се намери кой да ви помогне в напрегнатите моменти. Ще се наложи да се върнете към някои занимания от миналото, за да се справите с актуалните.

Везни

Важните въпроси днес ще са свързани с материалната и финансова сфера. И денят ви ще е точно като за Везни. Ако нещо се получи добре, то следващото ще „зависне“. Ако от една дейност спечелите, то от друга може да претърпите загуби. Няма място за паника, най-малко затруднения ще имате, ако се адаптирате към събитията.

Скорпион

Колкото по-амбициозни са намеренията ви, с толкова повече предизвикателства ще се наложи да се справите. Помислете докъде ще ви стигнат силите още при първия „препъникамък“. По-добре по-малко, но спокойно, отколкото всичко, но за сметка на нервно напрежение и раздразнителност.

Стрелец

Не започвайте нищо ново, особено ако е свързано с пътуване, уговаряне на сделки и публични изяви. Не се изкушавайте от мисълта за известност и реклама. Запазете присъствие на духа и бъдете предпазливи по отношение на деловите контакти. За сметка на тях в личните и любовни отношения се постарайте да сте пределно искрени.

Козирог

Повечето ви събеседници ще са много мили и добронамерени, но поведението им не бива да ви заблуждава. Не скъсявайте дистанцията, скоро ще установите, че всичко е по-скоро поза, отколкото желание за сътрудничество. Проявете предпазливост и спрямо старите приятели. Придържайте се към старата мъдрост: „всяка коза – за свой крак“.

Водолей

Залагайте само на позволени методи в текущата работа. Не повдигайте спорни въпроси, за които не се е стигнало до окончателно решение. Ако в предишния разговор сте били в неблагоприятна позиция, то в сегашния нещата може да станат още по-зле. Спестете си го.

Риби

Интуицията ще ви помогне да осъзнаете причините за събитията, които се случват, но няма да ви подскаже правилната реакция. Не сте в позиция да промените нещата, но сте в благоприятната позиция да изчакате завършека им и през това време да си изградите тактика. Не тръгвайте на път, ако не е наложително.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари