IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 17 юли

17 юли 2019 05 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Деловите контакти ще са интензивни и напрегнати. Няма да е лесно да намерите общ език със събеседниците си и на моменти ще имате усещането, че говорите на различни езици. Променете тактиката, за да стабилизирате стратегията.

Телец

Инвестирайте време и сили само в дейности, от които очаквате бърз приход. Всички останали ще можете да отработвате или коригирате „в движение“. Не е изключено да чуете остри обвинения от любимия човек или много близък роднина по повод неизпълнено обещание.

Близнаци

Началото на деня може да е свързано с неприятен разговор или съобщение. Лошото настроение ще се отрази негативно на работоспособността ви. Избягвайте разговорите, анализиращи лични отношения, пропуски и грешки. Резултатът от тях няма да ви хареса.

Рак

Обективната ви преценка за фактите и събитията днес ще е много важна, защото ще ви подскаже правилния начин на действие. Не придавайте на случващото се нито прекалено тъмна, нито прекалено ярка украса. Залитането в крайности е предпоставка за изграждане на илюзорни представи, което за представителите на вашия знак е твърде опасно.

Лъв

Поведението на любимия човек може да ви разтревожи. Да ви се стори, че се държи хладно, че реагира с безразличие на вълненията ви. Попитайте какво се случва, вместо да правите прибързани заключения. Не е изключено да има затруднения, за които не подозирате.

Дева

Някои преживявания днес ще са ви неприятни, защото няма да сте в състояние да противодействате на събитията в съответствие с принципите си. Използвайте материалния фактор като база за оценката си. Приемете, че не се е случило нищо фатално, ако няма да претърпите финансови загуби.

Везни

Въздържайте се от дългосрочни инвестиции и скъпи покупки за продължителна употреба. Не взимайте и не давайте пари назаем. За някои задачи ще се натъкнете на затруднения. Ще се справите, ако не ги преувеличавате.

Скорпион

Романтичните преживявания ще са като кутията на Пандора. Ще са извор и на изкушения, и на противоречия. Поддадете ли се, бъдете готови за неприятности. Загубите ще са много повече от придобивките.

Стрелец

Всичко ще е важно днес. Ще е много трудно да решите с какво да започнете и в каква последователност да действате. На това отгоре и контактите ще са интензивни. Колкото по-малко говорите за работата си, толкова по-добре ще я свършите.

Козирог

Последното нещо, за което ще имате време да мислите днес са собствените ви интереси. Само който не се сети, че ви познава, той няма да ви потърси и като че ли всичките ви приятели ще са попаднали в сериозна беда. Всъщност, няма да се наложи да правите почти нищо освен да ги изслушате. След това и сами ще се справят.

Водолей

Най-добрият начин да се освободите от натрупаното през деня напрежение е да си организирате някакво развлечение насаме с любимия човек вечерта. Ефектът ще е двоен. Ще освежите отношенията и ще възстановите тонуса си.

Риби

Действайте с равномерно темпо и по възможност не се натоварвайте с чужди задължения. Ако участието ви в публични мероприятия и дискусии не е задължително е по-добре да отклоните поканите. Некоректна постъпка на приятел ще ви накара да си зададете въпроса заслужава ли си да поддържате връзката.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари