IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 16 август

16 август 2019 05 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Непредвидени събития ще ви разтревожат. Ще се наложи да се ангажирате, независимо дали са свързани с хора или предмети. Едно от важните условия да се справите е да овладеете стабилно емоциите.

Телец

На моменти ще се налага да бързате, което хич не ви е присъщо и ще ви създава напрежение. По тази причина може да имате проблеми с комуникацията и е желателно да ограничите срещите и разговорите си само до неотложните.

Близнаци

Настроението ви е променливо, а околните може да възприемат реакциите ви днес като твърде ексцентрични. Преценявайте изказванията си. Не бъдете твърде резки и не употребявайте изрази, които биха огорчили събеседниците ви.

Рак

Различни причини ще ви принуждават да променяте плановете си сравнително често и ще ви обхване чувство за несигурност, ще се засилят съмненията в собствените ви възможности. Няма да получите крайните резултати с един замах, както ви се иска, но ще е значително по-лесно, ако се въздържате от нервни изблици.

Лъв

Анализирайте фактите многопластово преди да си направите окончателни заключения за ситуацията, в която се намирате. Съобразявайте решенията с финансовите си възможности. Придържайте се към старата истина, според която бързата работа е срам за майстора.

Дева

Неприятни новини може да чуете днес на работното място. Ще ви развалят настроението дори и да не ви засягат пряко. Като цяло обстановката ще е напрегната и свързана с промени, които няма да ви зарадват. Запазете спокойствие, нещата ще се променят съвсем скоро.

Везни

Прегледайте подробно условията по договори, които сте сключили наскоро. Ще забележите нарушение на условията, което ще ви даде възможност да прекратите договора или да получите някаква неустойка. Преценете кое ви е по-изгодно в дългосрочен план и само подгответе ходовете си без да бързате с директната им реализация.

Скорпион

Подхождайте предпазливо към новите си делови партньори, колкото и надеждни да ви изглеждат. Има дни, в които основателно можете да разчитате на прословутата си проницателност и този е един от тях. Каквито и уговорки да правите, приемете ги като предпоследни, със сигурност ще има и корекции.

Стрелец

Прегледайте обстойно състоянието на автомобила си, ако възнамерявате да пътувате със собствен транспорт. Техническите средства, които обикновено вярно ви служат, днес може да решат да „стачкуват“. Ако нямате спешна работа с тях заемете се с друго, но не купувайте нови и точно днес не ги давайте на ремонт.

Козирог

Случайна новина от медиите ще ви подскаже как да се справите с казус, който от доста време е в „задънена улица“. Идеята ще ви окуражи и ще повиши настроението ви. И понеже всичко е добре, когато завърши добре в края на деня ще ви посетят нечакани, но мили гости.

Водолей

Заниманията ви ще са по-интересни от обикновено. Ще имате възможност да се освободите от рутината през по-голямата част от деня и да разгърнете творческия си потенциал. Усещането за свобода и независимост ще повиши тонуса ви.

Риби

Подхождайте предпазливо към нови бизнес-идеи. Може да изглеждат интересни, но ще се окажат по-скоро неприложими. Не избързвайте с подписването на дългосрочни договори, не разполагате с достатъчно ясна информация за ресурсите и концепция за крайния резултат.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари