IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Водни фантазии. С екстри

24 март 2009 12 53

Няма начин да отлагаме повече, време е да отделим внимание на това истинско чудо с бълбукащи мехурчета

Джакузи за перфектна вечер. Снимка: Dreamstime

Джакузи за перфектна вечер. Снимка: Dreamstime

Няма човек, който поне веднъж да не си е мечтал за горещо джакузи, приятна компания и чаша шампанско.

Най-често подобни мисли нахлуват в главите ни, докато стоим в офиса, а въобще не ни се ще да сме там. Същото се случи и с Тялото днес, сигурно заради яркото слънце навън. И за да не останем съвсем  "на сухо", решихме поне на теория да отдадем необходимото внимание на тази водна фантазия.

За наша голяма изненада се оказа, че Jacuzzi всъщност е името на марката, произвеждаща най-различни аксесоари за баня. Името е италианска (а не японска, както някои си мислехме) фамилия на няколко братя, които са изобретили това хидро-вълшебство.

Джакузи ние си наричаме онези красиви вани, в които можеш да стоиш с часове, наслаждавайки се на най-разнообразни подводни масажи.

То наистина не е нищо по-различно от вана с екстри. Има си най-различни "режими" и предразполага към всякакви горещи действия. Особено ако до него има бутилка шампанско и купа с ароматни ягоди и сметана.

Е, може би звучи клиширано (това с ягодите и шампанското), но който не е опитал, задължително трябва. Задължително.

По принцип джакузито е неизменна част от всеки спа-център, но освен това може да се монтира и в твойта баня. Само трябва да отидеш и да си избереш модел. И подводните бълбукащи приключения могат да започнат.

Ако решиш да се довериш на съвета ни за шампанското, ягодите и сметаната (и, разбира се, ако имаш компания), това несъмнено ще предизвика разгорещяване. Стимулиращите подводни масажи в комбинация с разгорещилото ти се въображение, ще доведат до...знаеш.

Много хора не препоръчват правенето на любов (каква хубава фраза, по-често трябва да я използваме) във ваната/джакузито, защото подводния "контакт" може да предизвика инфекция при жените.

Затова, преди да се впуснеш в изпълняването си на мокри (буквално) фантазии, перфектно го хигиенизирай със специални препарати. И така след всяка употреба, за да не се стига до опасни последствия.

Освен банята, дворът също е идеално място за монтиране на джакузи. Особено в случай, че е малък и няма място за басейн.

Така, независимо от сезона, ще можеш спокойно да се потапяш на чист въздух и да изпадаш в идилични настроения. Истинска водна медитация.

КоментариКоментари