IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Влезте в луксозния дом на Оливия Кълпо в Лос Анджелис

23 декември 2021 12 30

Ексгаджето на Ник Джонас е бивша „Мис Вселена“

Getty Images

Getty Images

Списание Architectural Digest представя луксозния дом в Лос Анджелис на Оливия Кълпо. Красавицата е бивша „Мис Вселена“ и ексгадже на Ник Джонас и диджей Зед (Ник пък в момента е женен за бившата „Мис Свят“ Приянка Чопра). От две години Оливия, която е считана за модна икона в САЩ, има връзка с известния играч на американски футбол Кристиан Маккафри.

Не е изненада, че Кълпо живее в дом, в който стилът е на голяма почит. Холивудската къща на сексапилната брюнетка разполага с 5 спални и се намира в района Енсино. Тя купува имота през 2019 г., а създава интериора с помощта на дизайнера Джес Диаб.

Оливия разполага с грандиозна дървена входна врата, а другият акцент в дома ѝ е маса, направена от варовик, който някога е бил използван за превръщане на пшеницата в брашно. Всекидневната на Оливия разполага с огромна мраморна камина и е изключително уютна. Домът пази и много красиви детайли и съкровища, включително виолончело, което родителите ѝ са ѝ подарили и което е на повече от 100 години.

„Свирила съм през целия си живот, така че това е нещо като музикалната стая“, обяснява Кълпо пред списанието. „Майка ми свири на виола, така че когато тя дойде на гости, свирим заедно в тази стая.“

Къщата на красавицата се оценява на 3,5 милиона долара. Музикалната стая не е единственото по-специално помещение в къщата. В стаята, където се намира билярдната зала на Оливия гостите ѝ могат да открият ръчно нарисувана карта на родния ѝ щат Роуд Айлънд.

Домът е решен в неутрални, кафеникави тонове, които „случайно“ съвпадат с нейната кожена рокля, с която е облечена за снимките, както и с шоколадовия цвят на кучето ѝ Оливър Спринкълс.

 

„Не е било умишлено“, казва Кълпо със смях пред AD. „Просто наистина обичам кучето си, така че може би това вдъхнови решението ми, без да знам.“

Домът разполага и с елегантна трапезария, голяма кухня и бляскава спалня, в която има огромен дрешник, където са събрани множеството дрехи и аксесоари на красавицата.

В интервюто за списанието Кълпо споделя, че все още не е приключила с актуализирането на дома си. Тя казва, че има планове да обнови кухнята си в най-скоро време, като обяснява, че интериорният дизайн е нейна голяма страст.

„Тази къща е проект, който ще продължи вечно“, казва тя.

 

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари