IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

В мъжката бърлога на гаджето на Кендъл Дженър

27 февруари 2022 16 30

Къщата на звездата на NBA Девин Букър е проектирана от декоратора на модела

БГНЕС

БГНЕС

Американският баскетболист Девин Букър за първи път отваря вратите на къщата си в Аризона специално за списание Architectural Digest. От страниците на изданието става ясно, че домът на звездата на NBA е проектиран от декоратора на неговото гадже, а именно – супермодела Кендъл Дженър.

Девин и Кендъл са заедно от април 2020 г., но са много дискретни относно връзката си. Колкото до модерния дом на Букър в пустинята, той е направен от интериорното студио Clements Design, което е обзавеждало домовете на Елън Дедженеръс, Джесика Алба и др. звезди.

Имението на 25-годишния играч на отбора Phoenix Suns прилича на оазис в пустинята. Къщата може да се похвали със забележителна архитектура, която я прави да изглежда сякаш плава във вода. Домът на Девин има изключително стилен интериор, който наподобява обзавеждането на дома на 26-годишната Кендъл в Лос Анджелис, Калифорния.

„Смятам се за късметлия, че съм заобиколен от хора със страхотен вкус и стил“, казва Букър пред AD. „Винаги, когато вляза в домовете на приятелите си, аз съм като гъба, задавам въпроси и попивам това, което виждам.“

Пътуването, което той е предприел заедно с любимата си Кендъл през Аризона през първите дни на пандемията от COVID-19, също е повлияло на дизайна на къщата.

„Посетихме кратера Родън и бяхме изумени от преживяването“, казва той, позовавайки се на масивната художествена инсталация на Джеймс Търъл във вулкана. Той закупува едно от произведенията на художника – LED стенна скулптура, която виси в трапезарията му. Той обяснява: „Това е една от любимите ми зони в дома, защото имам това красиво произведение на изкуството, което аз и моите гости можем да оценим, докато се наслаждаваме на храната.“

Кендъл също има едно от произведенията на Търъл в къщата си – масивен светещ овал, който се появи на корицата на AD преди време. „Винаги съм бил голям фен на Търъл. Запознах се с работата му покрай Кание (Уест), който си сътрудничи с него“, обясни Дженър тогава.

Някои от другите открояващи се неща в дома на Букър включват плувен басейн, вдъхновен от остров Бали, открито огнище и къща за гости. Вътре обзавеждането е избрано така, че да пасва на високия ръст на звездата на NBA. Това включва огромен диван и покер маса с увеличен размер, където Девин и съотборниците му да се събират удобно.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари