IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Разгледайте прекрасната къща на Дейвид Харбър и Лили Алън в Ню Йорк

3 февруари 2023 08 30

Двойката показа странния си дом в Бруклин

Getty Images

Getty Images

Актьорът Дейвид Харбър и певицата Лили Алън са изцяло свързани с максимализма, когато става дума за тяхната градска къща в Бруклин, Ню Йорк. Двойката, която сключи брак в Лас Вегас през 2020 г., споделя вдъхновението зад това, което Алън нарича техния „странен и прекрасен“ дом във видео обиколка, която придружава статията за тяхната къща в новия, мартенски брой на списание Architectural Digest.

Във въпросната къща от края на 19-ти век, двойката живее заедно с дъщерите на Лили – 11-годишната Етел Мери и 10-годишната Марни Роуз, които тя споделя с бившия си съпруг Сам Купър.

Лили е човек, който живее с цвета на едно по-дълбоко ниво от повечето хора. Нейният вкус е смел, забавен, ексцентричен – вълнуващ е“, казва американският актьор от Stranger Things за игривия дизайнерски стил на съпругата си, която е от Великобритания.

Дизайнът на този дом е част от връзката на двойката (двамата започват да се среща през 2019 г.) още от самото ѝ начало. Харбър разкрива, че Алън му е казала, че винаги е искала да има обикновена английска кухня още на първата им среща. Днес Лили има своите мечтани шкафове в кухнята на дома им в Ню Йорк, въпреки че пространството не е чисто британско вдъхновение. Дизайнерът на дома на семейството – Били Котън, се шегува, че къщата им изглежда така, сякаш са я наследили от луда италианка с невероятен вкус.

Изключително декоративното пространство за готвене е оборудвано с мраморни плотове, ефектен полилей и корнизи, запазени от оригиналната структура на къщата.

Алън споделя: „Чувствам се много луксозно, топло и функционално тук.“ Други акценти от дома са фантастичната градинска стая с ръчно рисувани флорални тапети, модерната камина с форма на кутия и двулицевият кадифен диван.

Просторната основна баня на дома включва двойни мивки, оборудвани с кранове във формата на лебеди, които според Харбър са били задължителни при проектирането на дома, заедно с розова вана и камина.

„Измислихме този дизайн, сякаш искахме парижко усещане“, обяснява Харбър. „Тук можеш да се почувстваш сякаш четеш Пруст във ваната или нещо подобно.“ Меко розово спално бельо определя основната спалня без прозорци, която Алън е нарекъл „утробата на леглото“.

Семейната медийна зала се намира на приземния етаж и разполага с килим от стена до стена с тигрови щампи и подходящи мебели. В задния двор Харбър обича да прекарва времето си във финландската сауна и изградения по поръчка студен басейн.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lily Allen (@lilyallen)

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари