IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ед Уестуик и Ейми Джаксън показаха своя „дом мечта“ в живописната провинция на Англия

19 януари 2024 17 40

Красивата двойка отвори вратите на своята великолепна къща

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Ед Уестуик и Ейми Джаксън оставиха феновете сериозно впечатлени, след като споделиха снимки на своя реновиран дом в живописната провинция на Англия.

Актьорът, който е най-известен с ролята си на Чък Бас в американския сериал „Клюкарката“, демонстрира шикозното си чувство за стил, докато споделяше в Instagram окончателния вид на великолепното си имение.

36-годишният Ед и 31-годишният модел Ейми споделиха клип със своите 10,7 милиона последователи, в който разкриха своите зашеметяващи ремонти, след като са работили без прекъсване през последните девет месеца, за да създадат своя мечтан имот.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ed Westwick (@edwestwick)

Кадрите дават представа за това как е изглеждал домът им преди, както и как чрез упорит труд са превърнали къщата в своето мечтано пространство. Минималистичното рустикално имение на двойката излъчва естествена простота със стени от варовик, съчетани с масивен под от тъмен дъб и дизайнерски мебели.

Къщата на Уестуик и Джаксън е с отворен план, без врати и с големи прозорци с черни панели. Трапезарията на Ед разполага с огромен кристален полилей, който виси точно над маса с осем места. Елегантността продължава в дома, докато двойката добавя изящни елементи към колекцията си мебели от „Cox and Cox“.

Един предмет, който привлича вниманието, е огромното дисково огледало от тъмен дъб, което целенасочено виси до рояла срещу трапезарията. Двойката е била смела с избора и на други мебели, тъй като са се придържали към идеята за усещане за светлина и яркост.

Влюбените са заложили на бели ленени дивани в хола и модерен бял ленен стол за всекидневната, допълнен с подходяща табуретка за крака. Докато техните неприлично големи килими и тъмни завеси може да са цветни, изборът им на творби на изкуството е в  по-тъмни цветове.

 

Над белия стол в салона виси гигантско произведение на абстрактното изкуство, предимно с червени и черни блокови форми, а над масата в трапезарията им е друг цветен портрет от лондонската галерия Мадокс. Целият имот е завършен с ярки бели прожектори и тавани с различна височина.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Amy Jackson (@iamamyjackson)

Споделяйки клип от техния нов дом, Ед написа: „Да превърнем нашия мечтан дом в реалност: ето нашето деветмесечно пътуване за обновяване на дома. Истинската тежка и упорита работа дойде от нашия невероятен екип от строители, дърводелци, електротехници, водопроводчици, плочкаджии – благодарим ви, момчета, щяхме да сме загубени без вас!

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари