IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тайни от „Клюкарката“: Ед Уестуик за отношенията си с Лейтън Мийстър

9 февруари 2022 09 00

И как Нина Добрев е имала възможност да влезе в сериала

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Феновете на „Клюкарката“ не могат да спрат да слушат подкаста XOXO, в който всеки ден се разкрива по една нова тайна от сериала.

Воден от Джесика Шор, която изигра Ванеса в драматичната тийн поредица, подкастът разказва за доста пикантни подробности, които са останали скрити за зрителите. „Клюкарката“ се излъчва от 2007 до 2012 година и превръща в световни звезди Блейк Лайвли, Лейтън Мийстър, Ед Уестуик, Пен Баджли и Чейс Кроуфорд.

Последните интересни подробности? Освен че Дженифър Лорънс за малко не е изиграла ролята на Серена ван дер Удсън, която по-късно е поверена на Блейк Лайвли, Ед Уестуик споделя за екранната си химия с Лейтън Мийстър. Двамата влизат в ролите на Чък Бас и Блеър Уолдорф. Самият актьор признава, че между тях е имало нещо специално, като допълва, че си е прекарал чудесно по време на снимките с колежката си.

„Тя е невероятен талант. Много ми липсва. Имахме тази прекрасна химия и постоянно се разсмивахме. По едно време започнах да чувствам, че трябва да я защитавам. Да, смятам, че тя ме направи по-добър актьор“, казва Ед пред Джесика. Докато Уестуик съвсем скоро ще вземе участие във филмите Wolves of War и Deep Fear, Лейтън ще се появи в сериала How I Met Your Father и предстоящия трилът The Weekend Away.

Екранният Чък Бас споделя, че напълно разбира колко важно е било да участва в „Клюкарката“ и как това значително е променило живота му. „Всички извадихме голям късмет и мисля, че всеки от нас го осъзнава. Знаем какво невероятно преживяване беше. Хубаво е да си спомняш“, казва още актьорът.

Все пак неговите откровения не бяха единствените, направени в подкаста на Джесика. Вижте какво споделиха колегите на Уестуик и продуцентите на сериала.

Ед Уестуик и Чейс Крауфорд са били съквартиранти

Ед и колегата му Чейс Крауфорд (Нейт Арчибалд) са много близки, защото живеят заедно през първите две години от заснемането на сериала. През февруари Уестуик разкрива, че двамата са взели това решение още при снимките на първия епизод, като това е било първото му жилище, различно от семейния дом.

„Той отиде на няколко огледа и започна да ми праща странни снимки. Пращаше ми част от тавана или от пода. Но аз бях съгласен и му казвах, че изглежда чудесно! И така живяхме заедно две години“, спомня си актьорът. В сериала обаче Нейт и Чък не са чак толкова близки, като през повечето време имат различна гледна точка за живота, като дори се борят за сърцето на една и съща дама.

Нина Добрев като младата Лили ван дер Удсън?

Дейвид Рапапорт, който води кастинга за ролите в „Клюкарката“, говори за планувано продължение на сериала, което се е фокусирало върху майката на Серина – Лили. За ролята се появяват имена като Руни Мара и Дакота Джонсън, които по това време не са били успешни актриси.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Dobrev (@nina)

„А знаеш ли кой се справи най-добре? Ще ти кажа, защото сте приятелки с нея. Беше Нина Добрев. Това беше най-доброто прослушване, което бях виждал за тази роля“, споделя Рапапорт. Тогава той се обажда на студиото и казва, че Нина е звезда, но му отвръщат, че тя по нищо не си прилича с Кели Ръдърфорд, която играе Лили в „Клюкарката“. Все пак Рапапорт предупреждава студиото, че трябва да се оглеждат за Добрев, защото тя съвсем скоро ще стане звезда.

Пророчеството му се сбъдва и през 2009 година Нина получава ролята на Елена Гилбърт в „Дневниците на вампира“ и се изстрелва към световната слава.

Ед Уестуик за малко да остане без работа заради визата си

Според сценариста Джош Шварц, историята на Ед Уестуик в сериала е истинско приключение. Не само, че актьорът първоначално се явява за ролята на Нейт Арчибалд и губи от Чейс Крауфорд, но ролята на Чък Бас също е била напът да се изплъзне от ръцете му.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ed Westwick (@edwestwick)

„Беше избран за Чък, но имаше проблем с визата и не можеше да дойде в Америка навреме, защото беше гражданин на Великобритания“, казва Джош пред Джесика. Допълва, че от студиото са ги предупреждавали, че нямат време и трябва да намерят друг актьор. Хубавото е, че целият екип е вярвал в Ед и търсенето за негов заместник никога не е започвало. Телевизия CW няма какво да направи, освен да чака проблемът с визата на Уестуик да се разреши.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари